Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Με ανοδική πορεία συνεχίστηκαν οι πωλήσεις δικύκλων στην Ελλάδα τον μήνα Απρίλιο με τα scooter να H SYM και η Honda είναι οι κορυφαίοι κατασκευαστές σε πωλήσεις στη χώρα μας.απολαμβάνουν τεράστια αποδοχή από το κοινό της χώρας μας. Δεν είναι τυχαίο ότι τα εννιά από τα δέκα πρώτα μοντέλα σε πωλήσεις ανήκουν στην κατηγορία των scooter, ενώ στα 20 πρώτα βρίσκουμε 18 scooter. Στην κορυφή τον μήνα που μας πέρασε ανέβηκε το Honda PCX 125 με 215 μονάδες να έχουν ταξινομηθεί, ενώ από κοντά ακολουθούν τα δημοφιλή SYM Symphony ST 125/200, όπως και το Beverly 300 της Piaggio.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά 5.158 δίκυκλα ταξινομήθηκαν τον Απρίλιο στην Ελλάδα ανεβάζοντας τον πήχη κατά 781 μονάδες τον αντίστοιχο μήνα του 2021. Η αύξηση λοιπόν έφτασε τα 17,8% με τα δείγματα να είναι αισιόδοξα και για την συνέχεια της χρονιάς. Συνολικά, τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2022 έχουν πουληθεί 14.159 δίκυκλα, όταν το ίδιο διάστημα του 2021 είχαμε 11.525 ταξινομήσεις.

Η Yamaha Tracer 9 GT κοντράρει στα ίσια το Honda CB500X για την κορυφαία μοτοσικλέτα.

Honda και Yamaha μάχονται στην κατηγορία των μοτοσικλετών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατηγορία των μοτοσικλετών την πρώτη θέση συνεχίζει να διατηρεί το Honda CB500X με 63 ταξινομήσεις Η Daytona είναι πρώτη σε παπιά και ηλεκτρικά scooter.τον Απρίλιο, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Yamaha Tracer 9 GT με 62 ταξινομήσεις. Πολύ δυνατή ήταν η εμφάνιση της CFMoto έχοντας στην 6η θέση το δυναμικό της ATV CFORCE 450L, ενώ στα παπιά κορυφαίο παραμένει το Daytona DY125RS.

Στα ηλεκτρικά δίκυκλα έχουμε όλο και περισσότερα μοντέλα να φτάνουν στα χέρια των πελατών. Στην πρώτη θέση και την Απρίλιο βρέθηκε το Daytona e-Viball, ενώ πολύ δυνατές παρουσίες είχαν τα VMoto. Πολύ καλά τα πήγε και η Sunra με το ηλεκτρικό της Robo-S να κερδίζει με το καλημέρα το κοινό.

Οι δύο εκδόσεις του Symphony ST της SYM παραμένουν ανάμεσα στα κορυφαία στην ελληνική αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ηλεκτρικό Versus 125 e βάζει τέλος στους περιορισμούς αστικής μετακίνησης

Ετοιμάζει XSR GP η Yamaha με άρωμα MotoGP

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης