Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το καινούριο YFM700R SE της Yamaha παρουσιάστηκε και από τις εικόνες και μόνο αντιλαμβάνεσαι ότι είναι Υβριδικό πλαίσιο αλουμινίου/χάλυβα!φτιαγμένο για να ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Σε ότι τερέν και αν το χρησιμοποιήσεις, θέλεις χιόνι, θέλεις χώμα, το νέο κορυφαίο ATV της Yamaha είναι έτοιμο να χαρίσει διασκεδαστικές στιγμές στον αναβάτη με εκρηκτικές επιδόσεις αγωνιστικών προδιαγραφών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ δυνατό για κορυφαία απόλαυση σε όλες τις συνθήκες το YFZ700R SE

Πολλές αναβαθμίσεις για το Raptor του 2021

Για το 2021 το νέο YFM 700R διαθέτει κινητήρα 686 κ.εκ. αγωνιστικών προδιαγραφών με μεγάλη ισχύ και Το μότο της εταιρείας είναι #DrivenByVictoryροπή για όλες τις συνθήκες. Το πλαίσιο είναι υβριδικό αλουμινίου/χάλυβα για ανθεκτικότητα και στιβαρότητα, ενώ οι αναρτήσεις είναι της KYB ρυθμιζόμενες, τύπου piggyback τόσο εμπρός όσο και πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα εμπρός ελαστικά είναι 22”, το κιβώτιο είναι 5τάχυτο το οποίο διαθέτει και όπισθεν. Τα όργανα είναι τύπου LED με αρκετές πληροφορίες, ενώ η θέση οδήγησης είναι άνετη.

Επιθετικό και το YFZ450R με αγωνιστικές ρίζες...

Την Άνοιξη έρχονται τα νέα ATV της Yamaha

Η Yamaha παρουσίασε μαζί και τα μικρότερα ATV, YFZ450R και YFZ450R SE. Πρόκειται για τα ελαφριά και Τα 450 είναι διαθέσιμα σε μπλε και μαύρο…πολύ δυναμικά τετράροδα της εταιρείας τα οποία έχουν εκρηκτικές επιδόσεις και υψηλού επιπέδου τεχνικά χαρακτηριστικά. Είναι τα μοναδικά ATV που διαθέτουν μονόδρομο συμπλέκτη, ψεκασμό τελευταίας τεχνολογίας στην τροφοδοσία του κινητήρα, αναρτήσεις τύπου piggyback και διπλούς δίσκους στα φρένα. Τα ATV της Yamaha θα είναι διαθέσιμα την Άνοιξη.

Πάρτε μια γεύση από τα ATV της Yamaha στο χιόνι!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ελλάδα η πολύ επιτυχημένη Yamaha MT-07 του 2021

«Γράφουμε» χιλιόμετρα με το Yamaha Tracer 700 και ανακαλύπτουμε τις αρετές του

Πρώτη σε πωλήσεις η Yamaha το 2020

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης