Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Έχοντας ήδη παρουσιάσει στα τέλη του 2020 η Daytona το G155 είχαμε πάρει την πρώτη γεύση μιας εξαιρετικής Με ελαστικά tubeless all-terrain για μεγαλύτερο εύρος χρήσης.μικρής και χρηστικής μοτοσικλέτας με στιλ. Τώρα, η Daytona προχωρά στην παρουσίαση της δεύτερης έκδοσης της μοτοσικλέτας με την κωδική ονομασία SR. Το νέο λοιπόν Daytona G155 SR είναι η πιο ρετρό έκδοση της μοτοσικλέτας με περισσότερες δυνατότητες για εκτός δρόμου κίνηση, αλλά κυρίως πολύ εκλεπτυσμένη σχεδίαση με εξαιρετικές λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκλεπτυσμένη εμφάνιση με ρετρό πινελιές για το G155 SR.
Εργαλείο πόλης με δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου

Βασική διαφορά σε σχέση με το απλό G155 είναι οι τροχοί. Στην περίπτωση του SR οι τροχοί είναι με ακτίνες Κλασικό cafe racer με προστατευτικά μανέτας.και το αποτέλεσμα είναι μειωμένο βάρος και υψηλή ανθεκτικότητα. Παρέα με τα ελαστικά tubeless all-terrain η μοτοσικλέτα έχει τη δυνατότητα να κινηθεί και στο χώμα με ασφάλεια, όπως και σε βρεγμένη άσφαλτο.

Το ανεστραμμένο πιρούνι των 37mm μαζί με το μονό αμορτισέρ πίσω προσφέρουν άνεση και καλή οδική συμπεριφορά, ενώ συνεργάζονται άψογα με το καλά μελετημένο άκαμπτο πλαίσιο και το ασύμμετρο αλουμινένιο ψαλίδι μειωμένου βάρους. Η σταθερότητα και η ευελιξία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που προσφέρει το πακέτο στον δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθρέφτες στην άκρη του τιμονιού που παραπέμπουν σε κλασικές ρετρό μοτοσικλέτες.
 

Αυτονομία 850 χιλιόμετρα!

Στον κινητήρα έχουμε τη γνωστή συνταγή του μονοκύλινδρου των 155 κ.εκ. με απόδοση 18 ίππους Το G155 SR χρησιμοποιεί μαγνητικό διακόπτη ασφάλειας…και 16Nm ροπής. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες χαρτογραφήσεις για τον αναβάτη, Eco και Sport, συμπλέκτης ολίσθησης και σύστημα ψεκασμού της Bosch, τα οποία ανεβάζουν τα επίπεδα τεχνολογίας του μηχανικού συνόλου, το οποίο φυσικά ακολουθεί το πρωτόκολλο ρύπων Euro5. Τεράστιο είναι το ρεζερβουάρ, το οποίο έχει χωρητικότητα 20 λίτρα και σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση (2,3L/100Km) θα επισκεφτείς το πρατήριο καυσίμου μετά από 850 χιλιόμετρα!

Η νέα retro scrambler μοτοσικλέτα της Daytona χρησιμοποιεί φώτα τεχνολογίας LED με DRL φώτα εμπρός για φωτισμό ημέρας, τα όργανα είναι ψηφιακά, ενώ υπάρχει διπλή θύρα USB για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών.

Με άψογο φινίρισμα, πλούσιο εξοπλισμό και δυναμικές επιδόσεις, το νέο Daytona G155 SR είναι ήδη διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην πολύ ανταγωνιστική τιμή των 2.945€.

Για όλα τα στοιχεία της Daytona G155 SR πατήστε ΕΔΩ.

Ψαλίδι τύπου "μπανάνα" από τη μία μεριά για να φιλοξενηθεί το τελικό της εξάτμισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφτασε η εντυπωσιακή Daytona 155 U1 με τιμή 2.995€

Ακόμα πιο adventure η νέα Daytona 310 T2

Ηλεκτρικό scooter για ηλικιωμένους ή άτομα με κινητικές δυσκολίες από την Daytona

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης