Λαμβάνοντας χώρα στην εντυπωσιακή πίστα της Χαλκίδας, ο τρίτος γύρος του Π.Π. MΧ έφερε και την πρώτη νίκη στην τελική κατάταξη της ΜΧ2 για τον Αλέξη Γεωργαντά.

Ο αναβάτης της ομάδας Husqvarna Motul Michelin Acerbis ήταν για άλλη μια φορά ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της κατηγορίας των 250cc. Παίρνοντας μία τρίτη θέση στο πρώτο σκέλος, ο Αλέξης δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στο δεύτερο παίρνοντας τη νίκη με διαφορά σχεδόν έξι δευτερολέπτων από τον αμέσως επόμενο στη γραμμή του τερματισμού. Βελτιώνοντας τις επιδόσεις του όσο το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται, ο Άρης Τσαρνάς ολοκλήρωσε τον γύρο της Χαλκίδας στην τέταρτη θέση της ΜΧ1. Πετυχαίνοντας σταθερά γρήγορα γυρολόγια πάνω στη νέα του FC 450, o Άρης πήρε μία τέταρτη και μια τρίτη θέση στα δύο σκέλη της μεγάλης κατηγορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aς δούμε και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

#21 Αλέξης Γεωργαντάς – Husqvarna FC 250: “Η νίκη στη Χαλκίδα με κάνει και κοιτάω θετικά τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο αγώνας ήταν γενικά δύσκολος, ξεκίνησα με αρκετά λάθη το Σάββατο, τα οποία όμως κατάφερα να περιορίσω την Κυριακή. Με μια τρίτη και μία πρώτη θέση κατάφερα να πάρω τη νίκη στην τελική κατάταξη της κατηγορίας κι αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Ανυπομονώ πραγματικά να στηθώ στη μπάρα εκκίνησης στους επόμενους αγώνες της φετινής χρονιάς.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

#91 Άρης Τσαρνάς – Husqvarna FC 450: “Είχα έναν καλό αγώνα στη Χαλκίδα και φάνηκε πως προχωράμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Μετά και από τον πρόσφατο τραυματισμό μου στο χέρι, συνεχίζω να βελτιώνομαι και πλέον δεν με ενοχλεί τόσο μέσα στα σκέλη. Η πίστα στη Χαλκίδα έφερνε καταπόνηση στο σώμα και κούραση, αλλά παρόλα αυτά προσπάθησα για το καλύτερο δυνατό σε κάθε σκέλος. Στο πρώτο είχα καλή εκκίνηση αλλά ένοιωσα κούραση στο μέσο του αγώνα. Ανέβασα ξανά ρυθμό προς το τέλος και έφτασα να παλεύω για την τρίτη θέση. Στο δεύτερο σκέλος ήμουν πιο δυνατός. Με σταθερούς χρόνους κατάφερα να φτάσω έως την τρίτη θέση κι έτσι τερμάτισα τέταρτος στην τελική κατάταξη.”

Η Husqvarna Motul Michelin Acerbis Team ανανεώνει το αγωνιστικό της ραντεβού για τον τέταρτο γύρο του Π.Π. ΜΧ, που θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα 20/21 Απριλίου.

Φωτογραφίες: CP Productions

ΣΣ. Οι αναφορές που γίνονται στους αγώνες του πρωταθλήματος ΜΧ και Enduro βασίζονται σε δελτία τύπου των εταιριών, καθόσον η Ομοσπονδία (ΑΜΟΤΟΕ) συνεχίζει να αδιαφορεί για την ενημέρωση του ειδικού τύπου και ευρύτερα του κοινού..

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης