Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσπάθεια έγινε αλλά… δυστυχώς ο Νότης Παπαπαύλου δεν κατάφερε να προκριθεί ούτε φέτος O “Notis” είναι μαχητής και είναι σίγουρο πως θα επιστρέψει πιο δυνατός…στο Red Bull Rookies Cup που διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες και να πάρει με αυτό τον τρόπο το πολυπόθητο εισιτήριο για τον φανταχτερό κόσμο του MotoGP.

Ο Έλληνας πολλά υποσχόμενος αναβάτης προσπάθησε αλλά δυστυχώς δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα τον ανέβαζε κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά ο ίδιος δείχνει να μην τα παράτα καθώς πιστεύει πολύ στον εαυτό του ενώ έχει όλη την στήριξη τόσο από το οικογενειακό περιβάλλον όσο και από τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του.

O Νότης Παπαπαύλου το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι έγραψε στο Facebook
Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε o Νότης Παπαπαύλου στο Facebook:
«Ακόμα μια προσπάθεια έληξε άδοξα κάνοντας με να καταλάβω ότι πρέπει να κάνω στροφή στο δρόμο που πίστευα ότι θα με οδηγήσει πιο κοντά στον στόχο μου. Τώρα λοιπόν περισυλλογή και αναζήτηση νέων στόχων γιατί ακόμα και τώρα νιώθω δυνατός και έτοιμος για νέες προκλήσεις παρόλο που αυτή η χρονιά για μένα ήταν ίσως η χειρότερη από τότε που ξεκίνησα.. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο γνωστούς και αγνώστους που συμμετείχαν στην ψηφοφορία της Red Bull καθώς και για τα εμψυχωτικά σχόλια και τα μηνύματα. Ευχαριστώ πάρα πολύ την Red Bull Ελλάδας που με στήριξε για άλλη μια φορά να ζήσω αυτήν την καταπληκτική εμπειρία και τον κ. Θανάση Χούντρα που ήρθε μαζί μου και το Riding School που με προετοίμασε όλη την περίοδο πριν το τεστ. Never give up!!!!!!»

 
To όνειρο δεν πραγματοποιήθηκε... Ίσως την επόμενη φορα...
Μπαμπάς και γιος Παπαπαύλου... Μαζί θα συνεχίσουν για να πετύχουν τον στόχο που έχουν βάλει...
Μαζί με τον κορυφαίο αμερικανό αναβάτης Colin Edwards
O Θανάσης Χούντρας ήταν κοντά στην προσπάθεια του Νότη Παπαπαύλου...
Never give up.. Notis!!!!!

     

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης