Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η μάρκα των επαγγελματικών αυτοκινήτων του FCA Group είναι ο επίσημος χορηγός του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM MXGP Motocross. 

Υπερασπιζόμενος τον τίτλο του, ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Tony Cairoli συγκεντρώνει τη φιλοδοξία μίας ταχέως εξελισσόμενης μάρκας. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα FIM MXGP Motocross έρχεται στην Ευρώπη, μετά την εναρκτήρια εκδήλωση στην Παταγονία οι αναβάτες κατευθύνονται στην ολλανδική πίστα Valkenswaard, που θα φιλοξενήσει την πρώτη συνάντηση στη γηραιά ήπειρο για το 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Tony Cairoli, έπειτα από μια πρώτη και μια δεύτερη θέση στην Παταγονία, μπορεί ήδη να περηφανεύεται για τους 47 βαθμούς στη βαθμολογική κατάταξη, όπου μοιράζεται την πρώτη θέση με τον ανταγωνιστή του. Ο Tony Cairoli είναι ο πρεσβευτής της μάρκας Fiat Professional, που θα είναι ο επίσημος χορηγός του πρωταθλήματος για τρίτη χρονιά. Το Fullback Cross, το pick-up της γκάμας Fiat Professional, θα είναι στο πλευρό του. Όχι τυχαία, το Fullback Cross είναι το «προϊόν ήρωας» του επίσημου στόλου του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM MXGP Motocross. Το αυτοκίνητο είναι ιδανικό για οποιεσδήποτε εργασιακές απαιτήσεις, στιβαρό και με εντυπωσιακή ικανότητα φόρτωσης, περηφανεύεται για ένα ωφέλιμο φορτίο που ξεπερνά τον έναν τόνο και μία ελκτική ικανότητα μεγαλύτερη από τρεις τόνους. Επιπλέον, διαθέτοντας τετρακίνηση και έναν ηλεκτρονικό επιλογέα 4WD, μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα πιο κακοτράχαλα εδάφη στις πιο δύσκολες συνθήκες, όπως όταν κινείται σε διαδρομές εκτός δρόμου μεταφέροντας ένα βαρύ φορτίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ύστερα από ένα πολύ επιτυχημένο 2017, η Fiat Professional προετοιμάστηκε για ένα συναρπαστικό 2018, γεμάτο με καινοτομίες και νέες εξελίξεις, οι οποίες θα συμπληρώσουν ακόμη περισσότερο την γκάμα και θα πλαισιώσουν τη σκηνή του motocross και τα διάφορα στάδια του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Η Fiat Professional έχει δημιουργήσει μία ειδική προσφορά για όλους τους λάτρεις του πρωταθλήματος MXGP. Οι θεατές, σε οποιαδήποτε από τις ευρωπαϊκές σκηνές του πρωταθλήματος, θα λάβουν συνολικά πέντε έτη εγγύηση, αν αγοράσουν ένα καινούργιο επαγγελματικό αυτοκίνητο από την γκάμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης