Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Κάθε φορά που έχουμε εκθέσεις μοτοσικλέτας στην Ιαπωνία, πάντα έχουμε και κάτι το ακραία εντυπωσιακόΤο νέο Cyber Rally συνοδεύει και ειδικός ρουχισμός της Yamaha για το μοντέλο. από την χώρα της Άπω Ανατολής. Στο Σαλόνι Μοτοσικλέτας της Osaka πριν από μερικές ημέρες, παρουσιάστηκε μια απίθανη έκδοση του Yamaha MT-09 στην πλέον φουτουριστική του μορφή. Οι Ιάπωνες σχεδιαστές ονόμασαν το μοντέλο MT-09 Cyber Rally και σίγουρα η έμπνευσή τους ήταν τα μοναδικά οχήματα του παιχνιδιού φαντασίας Cyberpunk!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Yamaha MT-09 δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει στα χέρια βελτιωτών καθώς πίσω στο 2013 στην Έκθεση EICMA είχε παρουσιαστεί το Street Rally, μια εντυπωσιακή έκδοση που παραπέμπει περισσότερο σε motard πόλης. Το νέο Cyber Rally έχει τις ρίζες του στα supermoto με πολύ μικρή ζελατίνα και ενσωματωμένες χούφτες οι οποίες καλύπτουν το τιμόνι από το φωτιστικό σώμα μέχρι την άκρη των γκριπ. Όλο το κουστούμι είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και αν το κοιτάξεις από μπροστά δείχνει σαν… μπούμερανγκ.

Ανθρακονήματα παντού!

Διασκέδαση στο maximum

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πλαϊνά, τα καλύμματα του ψυγείου είναι διογκωμένα και καλύτερα μελετημένα για να αποβάλουν τον ζεστό αέρα μακριά από τον αναβάτη, ενώ η εξάτμιση είναι καινούρια, πιο μακριά. Στο τεχνικό κομμάτι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για το Cyber Rally, ωστόσο με την προσθήκη και μόνο της ολόσωμης εξάτμισης μπορούμε να εικάσουμε ότι η δύναμη έχει αυξηθεί ελαφρώς. Ο τρικύλινδρος CP3 κινητήρας των 898 κ.εκ. αναμένεται να αποδίδει πάνω από 120 ίππους και σε συνδυασμό με το χαμηλότερο βάρος η μοτοσικλέτα θα είναι όνειρο στους δρόμους της πόλης και όχι μόνο.

Φουτουριστικός μαχητής πόλης.

Όλα τα εξαρτήματα που φοράει το Cyber Rally είναι σχεδιασμένα από την Y’s Gear, την εταιρεία δηλαδή η οποία έχει αναλάβει τον σχεδιασμό των αξεσουάρ όλων των μοντέλων Yamaha. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται τις επόμενες εβδομάδες να ανακοινωθεί ένα πλήρες κιτ βελτίωσης του MT-09 που θα μετατρέπει το «απλό» σου MT-09 σε ένα φουτουριστικό μαχητή πόλης βγαλμένα από τον κυβερνοκόσμο του Cyberpunk.

Αυτό είναι το Street Rally του 2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θετικές οι δοκιμές του Γιάννη Περιστερά με Yamaha στο WSSP300

Η Yamaha ετοιμάζει ηλεκτρικό Trial

Η Yamaha αρχίζει την πειραματική διάθεση του E01 στην Ιαπωνία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης