Η αυλαία του Π.Π. Enduro ανοίγει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 16-17 Φεβρουαρίου στον Ωρωπό και οι αγωνιζόμενοι υπόσχονται ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Ο 1ος αγώνας θα ξεκινήσει από τη Σκάλα Ωρωπού και τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Ομάδα εκτός Δρόμου (Off Road Team) σε συνεργασία με τη νεοσύστατη, στην Ομοσπονδία, Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ωρωπού. Παράλληλα, την Κυριακή θα διεξαχθεί και ο 1ος αγώνας του Πρωταθλήματος Νότιας Ελλάδας. Ένα δύσκολο εγχείρημα, τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά, ένας αγώνας δίπλα στην Αθήνα, σε μια χειμερινή εποχή με τελείως διαφορετικό τερέν από το περσινό, αφού το υγρό στοιχείο και τα νωπά εδάφη θα κάνουν πιο έντονη την παρουσία τους. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε 4 κύκλους των 60 χιλιομέτρων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το Σάββατο και 3 την Κυριακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ειδικές διαδρομές θα βρίσκονται και οι 2 μέσα στη Σκάλα Ωρωπού, σε απόσταση μόλις 300 μέτρα μεταξύ τους, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τους θεατές αλλά και τις ομάδες να απολαύσουν ένα χορταστικό θέαμα συγκεντρωμένο δίπλα τους. Θα υπάρχουν 2 ΣΕΧ στον κάθε κύκλο, ενώ με το τελείωμα του 3ου κύκλου θα επαναλαμβάνονται και πάλι οι Ειδικές, για ακόμα περισσότερο αγωνιστικό χρόνο και θέαμα. Η διαδρομή θα είναι ευχάριστη και με ροή, με ελάχιστα δύσκολα σημεία, σαφώς ευκολότερη από την περσινή αφού εξελίσσεται σε τελείως διαφορετική περιοχή. Το Σάββατο θα γίνει και συνάντηση Vintage Enduro μοτοσυκλετών, σε μια βόλτα φιλικού χαρακτήρα και ως προπομπός ενός μελλοντικού σχεδίου αξιοποίησης ανάλογων μοτοσυκλετών. 

Το θέαμα θα είναι πλούσιο, οι συμμετοχές πολλές και ο ανταγωνισμός σκληρός, ο αγώνας γίνεται δίπλα στην Αθήνα και να η ευκαιρία να βιώσετε ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο με έντονες συγκινήσεις. Την όλη προσπάθεια στηρίζουν ο Δήμος Ωρωπού, η ΚΕΔΩ, η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Ωρωπού και η Ένωση Εμπόρων–Επαγγελματιών–Βιοτεχνών Ωρωπού. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης