Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα καινούριο μοντέλο στην κατηγορία των 125 κ.εκ. μας χαρίζει η Brixton αυτήν τη φορά με πιο scrambler Το βάρος του είναι μόλις 134 κιλά και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 100Km/hπροσανατολισμό. Πρόκειται για το Felsburg 125 XC, ένα πανέμορφο μοντέλο με vintage αισθητική και άψογο φινίρισμα που θα κάνει μικρούς και μεγάλους να το κοιτάζουν με λαγνεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη κατηγορία των entry level μοτοσικλετών τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη άνθιση κάτι που βολεύει πολύ εκείνους που θέλουν να μετακινηθούν με στυλ και να νιώσουν όλες τις αισθήσεις που χαρίζει μια μοτοσικλέτα. Η Brixton είναι από τις εταιρείες που διαθέτει πολύ όμορφο στυλ, ποιοτικά μοντέλα τα οποία δύσκολα καταλαβαίνεις ότι είναι μικρού κυβισμού.

Μπορεί να είναι μόλις 125 κ.εκ. ωστόσο, δείχνει μεγαλύτερη και είναι ικανή για πολλά.

Φαρδύ τιμόνι, ψηλό φτερό και προστατευτικό κινητήρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Felsburg XC είναι ότι ακριβώς χρειάζεται ένας νεαρός αναβάτης της γενιάς του instagram. Είναι πολύ… Στον στάνταρ εξοπλισμό βρίσκουμε DRL φώτα ημέρας και ψηφιακό πίνακα οργάνωνcool σε εμφάνιση έχοντας στρογγυλό φωτιστικό σώμα εμπρός LED, μικρές διαστάσεις και scrambler λεπτομέρειες. Ο εμπρός τροχός είναι 19 ιντσών, ενώ ο πίσω είναι 17 ιντσών με τα ελαστικά να είναι ημί-χωμάτινα. Οι αναρτήσεις και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος το καταστούν ικανό για εκτός δρόμου εξορμήσεις.

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος 125 κ.εκ. με προδιαγραφές ρύπων Euro5. Η απόδοσή του είναι 11,3 ίπποι με την τροφοδοσία να γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού. Τα φρένα διαθέτουν σύστημα συνδυασμένης πέδησης, ενώ απουσιάζουν κάθε είδους ηλεκτρονικά βοηθήματα ή ανέσεις που έχουν οι σύγχρονες μοτοσικλέτες. Η τιμή της μοτοσικλέτας είναι στα 2.990€ και έρχεται να προστεθεί στην γκάμα των όμορφων μοτοσικλετών της Brixton.

Παρατηρείστε το νίκελ ρεζερβουάρ - απίθανη αισθητική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλυπτήρια για τη Motron Motorcycles

Αναβαθμίσεις στα μοντέλα της Brixton για το 2021 με έμφαση στα 125άρια

Νέα φίρμα λανσάρει το KSR Group από την Αυστρία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης