Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στην διάρκεια του World Ducati Week την προηγούμενη εβδομάδα στο Misano, εκτός από τα αμέτρητα event Η νέα σειρά Scrambler θα παρουσιαστεί στην EICMA 2022.και τους εκλεκτούς καλεσμένους η Ducati άφησε και ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό για να μας δείξει τι ετοιμάζει στη σειρά Scrambler το 2023. Το όμορφο ρετρό μοντέλο της Ducati βρίσκεται στην αγορά από το 2015 και έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό προσελκύοντας καινούριο κοινό στη μάρκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2023 όπως δείχνουν τα πράγματα, η Ducati ετοιμάζει σημαντική ανανέωση για το μοντέλο της. Στη διάρκεια του WDW έδωσε πρόσβαση σε εκλεκτούς πελάτες της μάρκας να μπουν σε ένα «Secret Room» και να πάρουν μια πρώτη γεύση από λεπτομέρειες του Scrambler 2023. Η μοτοσικλέτα δεν θα είναι απλά μια νέα έκδοση του Scrambler, όπως έχουμε δει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, αλλά θα είναι μια εντελώς νέα μοτοσικλέτα σε όλους τους τομείς.

Στο σχεδιαστικό κομμάτι η μορφή της μοτοσικλέτας θα παραμείνει σχεδόν ίδια. Αρκετά σημεία ωστόσο θα είναι διαφορετικά, όπως το εμπρός φωτιστικό σώμα, η σέλα, το όργανο πληροφοριών και το ρεζερβουάρ. Αναβάθμιση θα έχουμε και στα ηλεκτρικά βοηθήματα της μοτοσικλέτας, αλλά και στα συστήματα ασφάλειας, ενώ αναμένεται να έχουμε διαφορετικές εκδόσεις κινητήρων και κατηγοριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την επίσημη παρουσίαση των νέων Scrambler στην EICMA 2022 στο Μιλάνο τον Νοέμβριο που μας έρχεται.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης