Ο Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης διοργανώνει την 27η πανελλήνια συγκέντρωση Enduro, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου στο άλσος Βελβενδού. Οπότε, προετοιμαστείτε για χωμάτινα και ασφάλτινα εκδρομικά, διάσχιση μονοπατιών, light αλλά και hard διαδρομές. Απαραίτητη προϋπόθεση, να έχετε μοτοσυκλέτα Enduro, ΜΧ ή/και On-Off.
​Εφέτος το ραντεβού είναι στην Κοζάνη

Θα φιλοξενηθείτε σε έναν πανέμορφο χώρο μέσα στη φύση, με πολλά δέντρα για σκίαση. Στον χώρο της συγκέντρωσης θα λειτουργούν ψησταριά και μπαρ-καφέ με λογικές τιμές, ενώ για την ημερήσια μουσική σας διασκέδαση θα φροντίσουν τα γκρουπάκια Μωρά στη Φωτιά, Groovy Vibes και Coza Mostra. Το Σάββατο το πρωί θα πραγματοποιηθεί χωμάτινη βόλτα στα Πιέρια Όρη, κάτι που θα επαναληφθεί και το πρωί της Κυριακής. Όσο για τους ασφάλτινους αναβάτες, η εκδρομή θα γίνει το Σάββατο και θα καλύψει περίπου 300 χλμ. στις πέριξ περιοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι fun του MotoGP θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα ελεύθερα δοκιμαστικά, τις κατατακτήριες και όλους τους αγώνες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό από την προετοιμασία του χώρου, τα μονοπάτια, την ασφάλτινη βόλτα και τις συναυλίες θα υπάρχουν στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook.

Οι τιμές εισόδου είναι 25€ για τα μέλη των ΜΟΤΟΕ και ΟΔΙΚΟ, 30€ για τα μη μέλη, 15€ για τους/τις συνοδηγούς και 7 έως 10 ευρώ για τους επισκέπτες, ανάλογα την ημέρα. Φεύγοντας, όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν μαζί τους αναμνηστικά δώρα (μπλούζα, κονκάρδα, έντυπο υλικό κ.λπ.).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης