Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Metaverse, NFT, Augmented Reality είναι μερικές από τις σύγχρονες φράσεις που ακούμε στο περιβάλλον Στον κόσμο του VR46 Metaverse θα μπορείς να συναντήσεις όλους τους αναβάτες της Ακαδημίας του Rossi.μας και αφορούν μια νέα τεχνολογική πραγματικότητα. Η νέα πραγματικότητα του Metaverse περιλαμβάνει παράλληλους ψηφιακούς κόσμους στους οποίος ο επισκέπτης θα μπορεί να έχει διαδραστικότητα με άλλους επισκέπτες έχοντας δυνατότητες διασκέδασης, παιχνιδιού, εμπορίου μέσω κρυπτονομισμάτων και επικοινωνίας. Στην πραγματικότητα πρόκειται για κάτι που θα κυριαρχήσει στο άμεσο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτόν τον καινούργιο εικονικό κόσμο είναι έτοιμος να μπει ο θρύλος του MotoGP, Valentino Rossi. Ο Ιταλός αναβάτης πλέον απολαμβάνει τη «συνταξιοδότησή» του από τους αγώνες μοτοσικλέτας και έχει επικεντρωθεί στη σημαντική επιχείρηση που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια μέσω της VR46. Ο «Γιατρός» σε συνεργασία με τη VR46 και την εταιρεία τεχνολογίας The Hundred ανακοίνωσαν πως ετοιμάζουν μια καινοτόμα εικονική εμπειρία για τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δημιουργώντας έναν κόσμο στο Metaverse ο οποίος θα περιλαμβάνει παιχνίδια, Non-Fungible Tokens (NFT) και επικοινωνία.

Θα μπορείς πλέον να απολαύσεις τον «Γιατρό» και στον κόσμο του Metaverse.

Η ομάδα σχεδιαστών του VR46 Metaverse κόσμου θα δώσει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να βιώσει έναν Η έδρα της The Hundred είναι στο Μιλάνο, με μεγαλομέτοχο τον Nicola Volpi.εικονικό κόσμο αφιερωμένο στον Valentino Rossi, στη VR46 και στην Ακαδημία VR46. Ο Ιταλός, 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, τόνισε: «Η είσοδος σε αυτόν τον τομέα είναι πραγματικά μια αναζωογονητική περιπέτεια που αποφασίσαμε να αναπτύξουμε μαζί με κορυφαίους συνεργάτες. Είμαι ενθουσιασμένος που θα μπορέσω να συναντήσω θαυμαστές από όλο τον κόσμο, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα και τον ενθουσιασμό της VR46 μέσα από νέες τεχνολογίες. Νομίζω ότι αυτό το σχέδιο είναι ένα μεγάλο βήμα για τη μάρκα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εικονική πραγματικότητα είναι το επόμενο βήμα της τεχνολογικής επανάστασης.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος του Metaverse αναπτύσσεται τόσο ραγδαία, που δεν θα αργήσει η στιγμή που όλοι θα είμαστε συνδεδεμένοι σε παράλληλους κόσμους. Μάλιστα, έρευνες από την Αμερική προβλέπουν ότι το 25% του παγκόσμιου πληθυσμού μέχρι το 2025 θα περνάει τουλάχιστον μία ώρα στο Metaverse!

Βίντεο με τον Rossi να μιλάει για το GT7 και το Metaverse (πατήστε για μετάφραση στους υπότιτλους).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Valentino Rossi κοντά στους νέους αναβάτες της Ακαδημίας VR46

O «Γιατρός» επέστρεψε στο MotoGP… ως επισκέπτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης