Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η νέα πρόταση της Daytona Best Electric είναι το M9 50, ένα μικρό σε διαστάσεις scooter που θα σου λύσειΤο πλαίσιο έχει ειδική επεξεργασία για μέγιστη αντιδιαβρωτική προστασία.  οριστικά το πρόβλημα των αστικών μικρομετακινήσεων. Πρόκειται για ένα έξυπνα σχεδιασμένο scooter, το οποίο προσφέρει ασφάλεια, υψηλή τεχνολογία, χαμηλό βάρος και χώρους τα οποία θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις μετακινήσεις εύκολα, οικονομικά και οικολογικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ηλεκτρικό scooter κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 1,5kW, ο οποίος είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό. Η μέγιστη ταχύτητα είναι περιορισμένη στα 45Km/h, ενώ η αυτονομία του αγγίζει τα 51 χιλιόμετρα χάρη στην μπαταρία των 1,2kWh. Διαθέτει τρεις επιλογές οδήγησης, Eco, Power και Sport, ενώ η απόδοσή του είναι ομαλή με άμεση απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού.

Μικρό σε διαστάσεις και βάρος μόλις 75 κιλά για το M9 50!

Τροχοί 10 ιντσών και εκκίνηση χωρίς κλειδί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο με πολύ κοντό μεταξόνιο στα 1.260mm, ενώ το βάρος του scooter είναι μόλις 75 Ο χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα είναι 22,5 λίτρα.κιλά! Οι τροχοί είναι 10 ιντσών και σε συνδυασμό με τις αναρτήσεις και τα δυνατά φρένα έχουμε να κάνουμε με ένα ευέλικτο και πολύ ασφαλές scooter στον δρόμο.

Στον εξοπλισμό, το M9 50 διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, μεγάλη έγχρωμη οθόνη LCD με πλούσιες πληροφορίες και σύστημα συναγερμού. Για τον συνεπιβάτη υπάρχουν αναδιπλούμενα μαρσπιέ και μαξιλαράκι για την πλάτη, ενώ υπάρχει και θύρα USB για φόρτιση του smartphone. Ο χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα είναι ικανός να φιλοξενήσει ένα full face κράνος, ενώ το επίπεδο πάτωμα και το άγκιστρο χειραποσκευών ανεβάζουν το επίπεδο εργονομίας του Daytona. Τα φωτιστικά σώματα και τα φλας είναι τύπου LED.

Χαρακτηριστικοί είναι οι δύο εμπρός στρογγυλοί προβολείς.

Με δίπλωμα αυτοκινήτου και επιδότηση

Το νέο Daytona M9 50 έρχεται στην τιμή των 1.295€ και μπορείς να το οδηγήσεις με δίπλωμα κατηγορίας Β Με όλες τις επιδοτήσεις η τιμή του scooter πέφτει στα 250€!(αυτοκινήτου) αρκεί να το έχεις στην κατοχή σου 6 χρόνια και έχεις συμπληρώσει τα 27 σου χρόνια. Επίσης το Daytona πληροί και τις προϋποθέσεις του προγράμματος επιδότησης Κινούμαι Ηλεκτρικά (περίπου 200€ κέρδος), ενώ υπάρχει επιδότηση 400€ σε περίπτωση απόσυρσης παλαιού οχήματος και 500€ στην περίπτωση πολύτεκνου ή ΑΜΕΑ.

Το νέο Daytona M9 50 μπορείτε να το βρείτε στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Το βίντεο παρουσίασης του Daytona M9 50

 

LCD οθόνη με έγχρωμες ενδείξεις.

Η τιμή με όλες τις επιδοτήσεις είναι εκπληκτική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηλεκτρικό scooter για ηλικιωμένους ή άτομα με κινητικές δυσκολίες από την Daytona

Ποιοτικά ηλεκτρικά scooter από την Daytona

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης