Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Για πρώτη φορά στα χρονικά της Ελλάδας, ένας αθλητής – αναβάτης που συμμετέχει στην κατηγορία 65cc στέφθηκε πρωταθλητής ανατολικής Ευρώπης. Ο λόγος για τον Αντώνη Σάγμαλη ο οποίος Πέρυσι ο Αντώνης Σάγμαλης βραβεύτηκε ως ανερχόμενο ταλέντο και φέτος κατέκτησε τον τίτλο στο Enduro ανατολικής Ευρώπης κατάφερε χθες και συγκεκριμένα στον τελευταίο αγώνα που διεξήχθη στο Globare της Σερβίαςνα κατακτήσει μία πρώτη και μία δεύτερη θέση και να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Δεύτερος τερμάτισε ο Grozdanov και τρίτος ο Ivanov και οι δύο από την Βουλγαρία.

Ο πρώην πρωταθλητής Ελλάδος motocross Μενέλαος Μερεμετσάκης ήταν ο προπονητής που τον έφτασε σε αυτό το σημείο κατακτώντας στα.. ίσια έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Ήταν αυτός που έβαλε την οικογένεια του να κυνηγήσει το όνειρο ενός τόσο μεγάλου τίτλου και με συστηματική προπόνηση τα τελευταία τρία χρόνια τελικά κατάφεραν όλοι μαζί αυτό που για άλλους φαντάζει αδιανόητο…

Αυτός ο πιτσιρικάς που ονομάζεται Αντώνης Σάγμαλης μας έκανε υπερήφανους ως Έλληνες....

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτοιμος για τον μεγάλος τελικό
Στον φετινό θεσμό που αποτελείτο από 4 αγώνες συμμετείχαν περίπου 30 παιδιά ηλικίας 8-11 ετών. Μάλιστα οι 8 πρώτοι από κάθε ζώνη της Ευρώπης θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουλίου στην Λετονία για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης με τον δικό μας Έλληνα αναβάτη να είναι εκεί έχοντας και την υποστήριξη της ομοσπονδίας μοτοσικλέτας (ΑΜΤΟΕ).

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο συγκεκριμένος είναι ο πρώτος τίτλος του Αντώνη Σάγμαλη ενώ απέχει μόλις έναν βαθμό από την κατάκτηση και του αντίστοιχου τίτλου στην Ελλάδα. Για να το καταφέρει απλά θα πρέπει να το κάνει πράξη την ερχόμενη Κυριακή στο Πύργο Ηλείας, όπου θα διεξαχθεί ο τελευταίος πρωταθληματικός αγώνας Motocross.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως στα τέλη του 2014, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, είχε βραβεύσει τον πιτσιρικά οδηγό ως ανερχόμενο ταλέντο, κάτι που τελικά επιβεβαιώνεται και στην πράξη!!!

Διαβάστε επίσης: Βραβεύτηκε ως ανερχόμενο ταλέντο ο 11χρονος αθλητής του Motocross Αντώνης Σάγμαλης

 

H προσπάθεια του Έλληνα αναβάτης έφερε αποτελέσματα...

Ο Αντώνης Σάγμαλης με τον πατέρα του και τον προπονητή του
Με τέτοιον προπονητή (Μενέλαος Μερεμετσάκης) μόνο τίτλους κατακτάς...
Ο Μενέλαος (δεξιά) λίγο πριν ξεκινήσει η τελευταία μάχη που του χάρισε κα τον τίτλο!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης