Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Andrea Dovizioso μπορεί να έχει ανακοινώσει πως το 2021 δε θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ο Marquez ίσως χρειαστεί και 4ο χειρουργείο…MotoGP, ωστόσο δεν έχει σταματήσει να προπονείται περιμένοντας μια καλή ευκαιρία. Αυτή η ευκαιρία έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι άλλη από τον Marc Marquez και το κατά πόσο ο Ισπανός θα καταφέρει να επιστρέψει στους αγώνες φέτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τραυματισμός ο οποίος ταλαιπωρεί τον πολυπρωταθλητή τον τελευταίο χρόνο έχει μακρά και επίπονη ανάρρωση με αποτέλεσμα κανείς να μην γνωρίζει ακόμα αν θα εμφανιστεί φέτος στις πίστες. Αυτό δίνει ελπίδα στον Dovizioso να πάρει τη θέση του στην Honda και με αυτόν τον τρόπο να μην μείνει εκτός δράσης το 2021.

Δεν θα αρέσει πολύ στον Marquez μια τέτοια εξέλιξη...

Ο Dovizioso δεν θα πει όχι σε πρόταση της Honda

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Dovizioso είδε την πόρτα της εξόδου από την Ducati πέρυσι αργά στη σεζόν με αποτέλεσμα να μην έχει ο Ο Dovizioso έχει κερδίσει τους 2 τελευταίους αγώνες στο Κατάρ!Ιταλός την ευκαιρία να κλείσει μια καλή θέση για φέτος. Η απόφασή του ήταν να μην πάρει κάποια θέση οδηγού δοκιμών, αλλά να μείνει εκτός αγώνων για έναν χρόνο και να διαπραγματευτεί τη θέση του στους αγώνες το 2022. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Simone Battistella, συνεχίζει να προπονείται εντατικά σαν να βρίσκεται σε χειμερινή περίοδο προετοιμασίας και είναι έτοιμος να οδηγήσει ανά πάσα στιγμή.

Ο Battistella πρόσθεσε στο Sky Sports ότι αν υπάρξει κλήση του Dovizioso να οδηγήσει τη μοτοσικλέτα του Marquez στο Κατάρ εκείνος δεν θα πει όχι και είναι απόλυτα έτοιμος. Αν η Honda καλέσει τελικά τον Dovi τότε αυτό θα γίνει στις πρώτες δοκιμές του Κατάρ τον Μάρτιο, προκειμένου να γνωρίσει τη μοτοσικλέτα, την ομάδα και να ετοιμαστεί για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Σύμφωνα με τον Battistella μάλιστα οι φίλοι των Grand Prix θα ενθουσιαστούν με μια τέτοια κίνηση.

Οι δύο αναβάτες μας χάρισαν αμέτρητες μάχες τα τελευταία 4 χρόνια

Όλα παραμένουν ανοιχτά!

Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στην παρούσα φάση και όλα τα εξαρτηθούν από την κατάσταση της υγείας του Marquez. Πάντως η Honda δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα αν δεν μπορεί ο Ισπανός να οδηγήσει και σίγουρα θα ψάξει να βρει μια δυνατή λύση προκειμένου να στελεχώσει την ομάδα της Repsol Honda μαζί με τον Pol Espargaro.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψάχνοντας τους νέους Rossi και Marquez

Αναβάλλονται οι αγώνες MotoGP σε Αμερική και Αργεντινή

Παίξε σε videogame με τη μοτοσικλέτα σου!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης