Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha συνεχίζει την παρουσίαση της ειδικής σειράς Free Spirit η οποία έχει να κάνει με ειδικές Το “γλυπτό” του Escrive αυτήν τη φορά ήταν ένα Yamaha XSR 125.εκδόσεις του XSR 125. Ο “δικός μας” Νικόλας Πλυτάς με τη βοήθεια της Μοτοδυναμικής άνοιξε την αυλαία αυτής της ενέργειας της Yamaha Ευρώπης η οποία παρουσιάζει διαφορετικές φιλοσοφίες να εφαρμόζονται πάνω στο ρετρό μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τον Πλυτά και την Ιταλίδα τραγουδίστρια Alteria, σειρά πήρα ο Ισπανός γλύπτης και ζωγράφος Cote Escriva. Με έδρα την Βαλένθια, ο Escriva πήρε το δικό του XSR 125 και το μετέτρεψε σε ένα κινούμενο έργο τέχνης καθημερινής μετακίνησης. Η μοτοσικλέτα έχει βαφτεί σε μαύρο ματ χρώμα και ο καλλιτέχνης έχει μεταφέρει την αγαπημένη του τέχνη στο ρεζερβουάρ και τα πλαστικά.

Το όνειρο κάθε Skater είναι αυτό το Yamaha XSR 125.

Εμπνευσμένο από τα κόμικ της δεκαετίας του 1980

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Escriva είναι ζει στη Βαλένθια και έχει ασχοληθεί κυρίως με τους χαρακτήρες κόμικ της δεκαετίας του 1980 όπως ο Bags Bunny, ο Popey, ο Snoopy και ο Micky Mouse. Έχει γίνει γνωστός για τους πίνακες με τους χαρακτήρες να έχουν εκτεθειμένα τα κόκαλα τους, χωρίς μάτια, αλλά πάντα να χαμογελούν και έχει παρουσιάσει τα έργα του σε εκθέσεις του Λονδίνου, του Los Angeles, της Βαρκελώνης και του Honk Kong. Είναι πολύ δημοφιλής ανάμεσα στους κύκλους των skaters και BMX riders, έχοντας επηρεάσει αρκετά τη μόδα του street art.

Το κράνος και το μπουφάν είναι μέρος του σχεδιασμού.

Εκτός από τον σχεδιασμό του Yamaha XSR 125, ο Ισπανός καλλιτέχνης ασχολήθηκε και με τον ρουχισμό που συνοδεύει το δίκυκλο. Σχεδίασε λοιπόν με τον ίδιο τρόπο ένα κράνος και ένα δερμάτινο μπουφάν τα οποία ολοκληρώνουν το σύνολο της τέχνης πάνω στη μοτοσικλέτα της Yamaha.

Απολαύστε το XSR 125 του Escriva.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σούζα με scooter μέσα στο γκαράζ της Yamaha

Νέα ηλεκτρική εποχή για την Yamaha με το πρόγραμμα Switch On

Έρχεται υβριδικό Yamaha TMAX;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης