Το κομψό ιταλικό στυλ που χαρακτηρίζει τη Vespa συναντά τον κόσμο των σκαφών αναψυχής και της ιστιοπλοΐας όσο αφορά την πρώτη ειδική προσέγγιση των Ιταλών. Αυτός ο συνδυασμός χαρακτηρίζει τις νέες ειδικές εκδόσεις Vespa Primavera Yacht Club και Vespa GTS Yacht Club, οι οποίες βασίστηκαν στις τεχνικές προδιαγραφές και στο πλαίσιο των τελευταίων μοντέλων Vespa.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Vespa Primavera Yacht Club, είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις των 50 και των 125 κ.εκ. και η Vespa GTS Yacht Club, σε εκδόσεις των 125 και 300 κ.εκ. Ξεχωρίζουν από το λευκό τους χρώμα που συνδυάζεται με αρκετές μπλε λεπτομέρειες. Σε αυτές περιλαμβάνονται, ειδικά γραφικά, τροχοί με ματ μπλε βερνίκι και σπέσιαλ diamond-cut φινίρισμα, διακοσμητική «γραβάτα» στη μάσκα με χρωμιωμένες λεπτομέρειες επίσης σε ματ μπλε χρώμα και λαστιχένια ένθετα στο δάπεδο.

Στη συνέχεια, η Vespa Notte είναι μια ειδική έκδοση που αφορά στα μοντέλα Vespa Sprint (50 και 125 κ.εκ.) και Vespa GTS Super (125 και 300 κ.εκ.) και για το λόγο αυτό είναι βασισμένη στα τεχνικά και μηχανολογικά στοιχεία των τελευταίων μοντέλων Vespa «μικρού» και «μεγάλου» σώματος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όνομα Notte (νύχτα στα ιταλικά) που επελέγη γι’ αυτή τη σειρά είναι η κατάλληλη εισαγωγή στο μοναδικό της στυλ, που χαρακτηρίζεται από την κυριαρχία του μαύρου χρώματος. Το σκοτεινό στυλ συνδυάζει το μαύρο ματ χρώμα με αρκετές γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες, στις οποίες περιλαμβάνονται οι καθρέπτες, το μπροστινό διακοσμητικό (γραβάτα), τα αντίβαρα του τιμονιού, η χειρολαβή και τα μαρσπιέ του συνεπιβάτη στην GTS Super Notte.

Στα ιδιαίτερα στυλιστικά στοιχεία περιλαμβάνονται η ειδικής σχεδίασης σέλα για κάθε μοντέλο  και η ταμπέλα με λογότυπο στο πίσω μέρος της ποδιάς. Οι τροχοί και το προστατευτικό του τελικού της εξάτμισης είναι επίσης σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. 

Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες εκδόσεις της Vespa μπορείτε να βρείτε εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης