Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά δύο Έλληνες αναβάτες ετοιμάζονται για… Ευρώπη. Πρόκειται για τους Δημήτρη και Νίκο Καρακώστα, Η γαλανόλευκη θα ταξιδέψει φέτος σε όλη την Ευρώπη εξαιτίας τους Δημήτρης και Νίκου Καρακώστα… 16 και 18 ετών αντίστοιχα που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ευρωπαϊκό κύπελλο νέων (European Junior Cup) που διεξάγεται παράλληλα με το παγκόσμιο πρωταθλήματος Superbike.

Στο φετινό European Junior Cup 2016 θα αγωνιστούν 30 αναβάτες από 15 χώρες και 5 ηπείρους. Απευθύνεται σε νέους 14-21 ετών και σε νέες 14-24 ετών. Μεταξύ αυτών και τα δύο ελληνόπουλα που ήδη διαθέτουν εμπειρία από τον περυσινό θεσμό και ετοιμάζονται για να ανέβουν ψηλά και να στείλουν το μήνυμα πως όταν έχεις θέληση πολλά μπορείς να πετύχεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έξι χώρες…
Δημήτρης και Νίκος θα ταξιδέψουν σε 8 πίστες και σε 6 χώρες και θα έχουν για «όπλο» τους την Honda CBR 650F. Ήδη πραγματοποίησαν εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Calafat της Ισπανίας και πλέον Η εμπειρία από τις περυσινές συμμετοχές θα παίξει σημαντικό ρόλο της στο φετινό θεσμό… προετοιμάζονται για Aragon, Assen, Donington, Misano, Monza, Lausitzring, Magny Cours, και Jerez.

«Περιμένω με ανυπομονησία τον πρώτο αγώνα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία. Είμαστε προετοιμασμένοι αλλά θα δουλέψουμε πολύ για να βελτιωθούμε περισσότερο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καρακώστας ενώ από τη μεριά του ο Νίκος τόνισε: «Γνωρίζοντας τις πίστες, τους ανθρώπους, και το περιβάλλον το αποτέλεσμα φέτος θα είναι σαφώς καλύτερο. Θα ικανοποιήσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους ανθρώπους που μας βοηθάνε».

Οι δύο Έλληνες αναβάτες θα.. κοντραριστούν φέτος με συναθλητές τους από 15 χώρες!

Οι χορηγοί…
Μηχανικός θα είναι ο Γιώργος Καρακώστας αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο της προετοιμασίας δύο μοτοσικλετών συγχρόνως αλλά και των δύο οδηγών.

Χορηγοί των δύο Ελλήνων αναβατών στο European Junior Cup / WSBK 2016 είναι οι: Honda Καρακώστας, Αφοι Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, Tzortzopoulos Shoei IXS Sidi, Moto Monkey, California superbike School Greece, Pirelli, Castrol Hellas και Peristeras.

Δείτε τη σελίδα του Δημήτρη Καρακώστα στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Δείτε τη σελίδα του Νίκου Καρακώστα στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

 

 
Ο Δημήτρης Καρακώστας...
Ο Νίκος Καρακώστας...

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης