Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph παρουσίασε το νέο της Scrambler 1200 για το 2021 σε τρεις εκδόσεις, την XE, την XC και φυσικά Η Triumph σού δίνει πιστοποιητικό αυθεντικότητας με την υπογραφή του Chad McQueen, γιου του Steve.την πολύ ιδιαίτερη Steve McQueen. Οι καινούριες μοτοσικλέτες έχουν κοινό χαρακτηριστικό τον κινητήρα, ο οποίος πλέον είναι εναρμονισμένος με τις προδιαγραφές ρύπων Euro5.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόδοση του Scrambler παραμένει υψηλή με 91 ίππους μέγιστη ισχύ και 110Nm ροπής. Η εξάτμιση είναι εντελώς νέα για να μπορέσει να συγκρατήσει τις προδιαγραφές στο σωστό επίπεδο, ωστόσο ο υπέροχος ήχος του κινητήρα έχει παραμείνει άθικτος, ενώ το νέο σύστημα τροφοδοσία μειώνει την κατανάλωση κοντά στα 4,6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Στα ηλεκτρονικά έχει γίνει εξαιρετική δουλειά με 6 επιλογές χαρτογράφησης, οθόνη TFT, επιλογή Off-Road Pro στην έκδοση XE, Ride-by-Wire γκάζι και αναρτήσεις τις Ohlins(XE).

Η απλή έκδοση XC σε μπλε χρωματισμό παραμένει πολύ όμορφη.

Μόλις 1.000 Scrambler Steve McQueen θα κατασκευαστούν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση της έκδοσης Steve McQueen η Triumph επέλεξε να το βγάλει σε μόλις 1.000 μονάδες με Μέσω της εφαρμογής My Triumph θα ελέγχεις και την GoPro κάμερά σου.χαρακτηριστικό χρωματισμό και υπογεγραμμένη πλάνα τιμονιού. Οι αναρτήσεις είναι της Ohlins, φρένα της Brembo, εκλεπτυσμένα ηλεκτρονικά, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, ενισχυμένο συμπλέκτη, αυτόματο πιλότο, συνδεσιμότητα My Triumph με σύστημα πλοήγησης και θύρα USB μεταξύ άλλων. Το βάρος του είναι 6 κιλά μεγαλύτερο λόγω της νέας εξάτμισης και της νέας ECU.

Η έκδοση McQueen δε θα είναι απλησίαστη καθώς αναμένεται να κοστίζει περίπου 1.200€ περισσότερο από την έκδοση XE, δηλαδή κοντά στα 15.700€.

Υπογραφή του McQueen στην τιμονόπλακα και ειδικό γραφικό στο ρεζερβουάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναντήσαμε τις πρώτες Triumph Trident 660 στην Ελλάδα

Πωλείται η μοτοσικλέτα του James Bond

Η απίθανη ηλεκτρική μοτοσικλέτα της Triumph

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης