Παρά την οικονομική ύφεση και τις πωλήσεις που πέφτουν, τα ποσοστά κατόχων δικύκλων στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού φαίνεται να ανεβαίνουν.

Οι έρευνες αυτό δείχνουν τουλάχιστον, καθώς το 2018 το 8% των Αμερικανών είχε στην κατοχή του μοτοσυκλέτα. Ποσοστό που είχε να φανεί δεκαετίες, με την τελευταία μέτρηση πίσω στο 2014 να είναι 6,94%. Αυτό μεταφράζεται ως 13.158.100 μοτοσυκλέτες σε 10.124.400 σπίτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί οι αριθμοί να φαίνονται μεγάλοι και μπερδεμένοι, αλλά στην ουσία δείχνουν 2.500.000 μοτοσυκλέτες περισσότερες στους αμερικανικούς δρόμους από το 2014, κάτι που προφανώς δείχνει την κίνηση της αγοράς.

Όσο για το οξύμωρο των πτωτικών τάσεων στις πωλήσεις, ενώ παράλληλα αυξάνεται το ποσοστό της κατοχής, η απάντηση βρίσκεται στα μεταχειρισμένα. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως οι Αμερικανοί κρατάνε τις μοτοσυκλέτες τους κατά μέσο όρο 8 χρόνια πριν τις πουλήσουν ξανά.

Τέλος, υπάρχει και η παράμετρος «μόδα», που προστάζει επιστροφή στις παλιές, ρετρό μοτοσυκλέτες, κάτι που ξαναφέρνει στη ζωή παροπλισμένα και μη λειτουργικά δίκυκλα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης