Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati τα τελευταία δύο χρόνια έχει αναπτύξει μια σημαντική γκάμα από ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα Το βάρος του Pro-III είναι 17,5 κιλά.επενδύοντας στις εναλλακτικές μορφές μετακίνησης στον αστικό ιστό. Το πιο φρέσκο μοντέλο που προστέθηκε στην γκάμα της Ducati είναι το ηλεκτρικό πατίνι Pro-III το οποίο θεωρείται και το πλέον εξελιγμένο πατίνι που έχει να προσφέρει η ιταλική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνεργασία με την MT-Distribution, η Ducati σχεδίασε το νέο πατίνι για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, πρακτικότητα και στυλ στις αστικές μετακινήσεις. Το πλαίσιο του Pro-III είναι κατασκευασμένο από μαγνήσιο, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας έχει μέγιστη απόδοση 515W προσφέροντας δυναμικές επιδόσεις στο πατίνι. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα τεσσάρων επιλογών οδήγησης και επεμβαίνουν στην τελική ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει το πατίνι με μέγιστο τα 25Km/h, όπως έχει ορίσει ο νόμος.

Οι αναβάτες της ομάδας MotoGP της Ducati θα κινούνται το 2022 με το Pro-III.

Στη θύρα USB μπορείς να φορτίσει το smartphone σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μπαταρία είναι 468Wh και είναι ικανή να προσφέρει αυτονομία 50 χιλιομέτρων ανάλογα φυσικά με την Οι τροχοί είναι 10 ιντσών και τα φρένα αποτελούνται από δύο δίσκους και σύστημα ανάκτησης ενέργειας KERS.οδήγηση. Η φόρτιση γίνεται περίπου σε 9 ώρες, ενώ ο έλεγχος στο πατίνι και όλες οι πληροφορίες εμφανίζονται μέσω μιας LED οθόνης 3,2 ιντσών. Ίσως όμως σημαντικότερο στοιχείο του νέου Pro-III είναι το σύστημα ανέπαφης εκκίνησης μέσω της τεχνολογίας NFC. Ο χρήστης έχοντας την ειδική εφαρμογή Ducati Urban e-Mobility στο smartphone του μπορεί να ενεργοποιήσει το πατίνι χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποιο κλειδί, απλά φέρνοντας κοντά στην οθόνη το κινητό του τηλέφωνο ή την ειδική κάρτα της Ducati.

Την εφαρμογή της Ducati την έχει σχεδιάσει η Italdesign και προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες και πληροφορίες, ενώ είναι συμβατή και με διάσημες εφαρμογές όπως το WhatsApp για να δέχεσαι μηνύματα σε πραγματικό χρόνο.

Βίντεο με το νέο Pro-III της Ducati.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεκόρ πωλήσεων για την Ducati το 2021

Ποιος πρώην αναβάτης MotoGP συμμετέχει στο πρωτάθλημα με ηλεκτρικά πατίνια

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης