Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha συνεχίζει την ανοδική της πορεία στον τομέα των scooter έχοντας πλέον φτάσει σε σημείο να Τόσο στο XMAX 125 όσο και στο XMAX 300 είναι στάνταρ το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης.απειλεί ακόμα και την πρώτη θέση στην κατηγορία των sport scooter στις αγορές της Ευρώπης. Τα δυναμικά XMAX 125 και XMAX 300 έχουν κερδίσει το κοινό τόσο με τις δυναμικές επιδόσεις τους, όσο και με την τεχνολογία που έχουν να επιδείξουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2022 η Yamaha δίνει ακόμα μια ώθηση στα μοντέλα της παρουσιάζοντας νέους χρωματισμούς και ακόμα πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Στην περίπτωση του μικρότερου XMAX 125 η Yamaha προσθέτει το Icon Blue στην παλέτα του scooter το οποίο έρχεται να προστεθεί στο υπάρχον Sonic Grey χρωματισμό. Στην έκδοση Tech του XMAX 125 βρίσκουμε επίσης διπλή σέλα με ποιοτικές ραφές, δερμάτινη επένδυση στο εσωτερικό της σέλας, αλουμινένια μαρσπιέ και έναν ιδιαίτερο χρωματισμό Dark Petrol ο οποίος έρχεται να προστεθεί στον Power Grey του 2021.

Εξαιρετικό φινίρισμα στο XMAX 300 με τις μπλε ζάντες να δίνουν μια πιο σπορ αισθητική.

Κινητήρας Blue Core τεχνολογίας υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το XMAX 300 η Yamaha πρόσθεσε επίσης τον μπλε χρωματισμό Icon Blue ο οποίος δίνει μια πιο Το βάρος του XMAX 300 είναι στα 180 κιλά με το ρεζερβουάρ να έχει χωρητικότητα 13 λίτρα.εκλεπτυσμένη αισθητική στο scooter. Οι επιδόσεις του XMAX 300 παραμένουν κορυφαίες με τον μονοκύλινδρο Blue Core κινητήρα προδιαγραφών Euro5 να αποδίδει 27,6 ίππους και 29Nm ροπής. Οι αναρτήσεις και το πλαίσιο προσφέρουν κορυφαία οδηγική συμπεριφορά, ενώ και στην εργονομία τα πράγματα είναι ιδανικά με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και χώρο για δύο full face κράνη κάτω από τη σέλα.

Και στην έκδοση Tech ωστόσο έχουμε αναβαθμίσεις με την προσθήκη του Dark Petrol χρώματος. Η σχεδίαση εδώ είναι πιο σπορ με ποιοτικό φινίρισμα, μαρσπιέ αλουμινίου και ειδικές ραφές στη σέλα, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι LED τόσο εμπρός όσο και πίσω. Τα νέα Yamaha XMAX 125 και XMAX 300 θα είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο του 2021 στην Ευρώπη με τις τιμές να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Το βίντεο της παρουσίασης του NMAX 300 2022.

 

Η έκδοση Tech του XMAX 125 ξεχωρίζει από τις ματ χρυσές ζάντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το νέο Yamaha NMAX 155 ακολουθεί τα χνάρια του επιτυχημένου NMAX 125

Αξίζει τελικά να δώσεις 2.300€ παραπάνω για να αποκτήσεις την GT έκδοση του Yamaha Tracer 9;

Ποιο τρίκυκλο scooter κατέχει το 25% στις πωλήσεις της κατηγορίας του το 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης