Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί αν θα έρθει στην Ευρώπη, ωστόσο το νέο Gixxer 250 της Suzuki ήδη Δεν αποκλείεται να έρθει στην Ευρώπη το Gixxerκυκλοφορεί στην Ιαπωνία. Το μικρό supersport μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας έχει ανανεωθεί για το 2021 με νέους χρωματισμούς και δύο εκδόσεις με φέρινγκ και χωρίς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ώρα το μικρό Suzuki είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία σε χρώμα μαύρο ματ με κίτρινες και χρυσές λεπτομέρειες που είναι επηρεασμένες από το V-Strom 1050XT. Έρχεται και στα αγωνιστικά χρώματα της Suzuki στο παραδοσιακό μπλε όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το κορυφαίο GSX-R1000.

Νέο σύστημα εξάτμισης και καινούριες ζάντες για το μικρό Gixxer.

Καινούριος μονοκύλινδρος κινητήρας 26 ίππων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του Gixxer είναι μονοκύλινδρος με απόδοση 26 ίππους και 22 Nm ροπής. Στην Ευρώπη έχουμε συνηθίσει το αντίστοιχο μοντέλο με δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα, ωστόσο οι Euro5 προδιαγραφές το έκαναν απαγορευτικό για την Ευρώπη.

Στον εξοπλισμό το νέο Gixxer διαθέτει νέο όργανο LCD, φωτιστικά σώματα LED τα οποία παραπέμπουν στο νέο GSX-S1000 το οποίο παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες. Η τιμή του είναι κοντά στις 3.500€ αλλά δεν έχουμε κάποια πληροφορία για το αν θα έρθει στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη.

Όμορφη λεπτομέρεια η έξτρα κάλυψη του πίσω τροχού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Suzuki Hayabusa 2021: Ήρθε και ανεβήκαμε στη σέλα της

Παρουσιάστηκε η νέα Suzuki GSX-S 1000

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης