Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η CFMoto παρουσίασε δύο νέα μοντέλα της σειράς UFORCE στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για δύο UTV Εξαιρετικά προσιτή εναλλακτική λύση για αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίεςμοντέλα (Utility Task Vehicle) τα οποία είναι έτοιμα να αναλάβουν τις πιο δύσκολες αποστολές στο επαγγελματικό πεδίο, αλλά να γίνουν και οι πιο χρήσιμοι βοηθοί στις σκληρές συνθήκες εργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο μοντέλα είναι τα UFORCE 600 και UFORCE 1000 τα οποία έχουν πάρει έγκριση τύπου ως αγροτικά μηχανήματα. Τα δύο μοντέλα διαθέτουν τετρακίνηση, καρότσα ανατροπής και οροφή, ενώ ξεχωρίζουν για το μεγάλο ωφέλιμο φορτίο τους και την τεράστια ικανότητα έλξης. Τα δύο UTV μοντέλα αποτελούν την καλύτερη εναλλακτική λύση από το κλασικό Pick-up φορτηγάκι που χρησιμοποιούν οι αγρότες.

Πολύ ισχυρό το 1000 με ικανότητα έλξης 800 κιλών.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν Roll Bar, ανατροπή με υποβοήθηση και οροφή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το UFORCE 600 είναι εξοπλισμένο με κινητήρα μονοκύλινδρο 580 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 41 ίππους. Τα δύο μοντέλα καλύπτονται από 3ετή εργοστασιακή εγγύηση της CFMotoΔιαθέτει ηλεκτρονικό γκάζι και ψεκασμό ο οποίος δίνει δύο επιλογές οδήγησης Work και Normal. Στα σημαντικά του χαρακτηριστικά μπορούμε να αναφέρουμε το σύστημα EPS (ηλεκτρονικό τιμόνι) για εύκολο χειρισμό στο τιμόνι και τις ανεξάρτητες αναρτήσεις. Η τιμή του UFORCE 600 είναι στα 11.990€.

Στην περίπτωση του UFORCE 1000 έχουμε έναν δικύλινδρο κινητήρα 962 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 71 ίππους. Η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT με την τετρακίνηση να διαθέτει κοντές και μακριές σχέσεις. Οι ζάντες είναι αλουμινίου 14 ιντσών και ελαστικά 27 ιντσών, ενώ το ωφέλιμο φορτίο είναι στα 560 κιλά. Στα φρένα συναντάμε τέσσερις δίσκους με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, ενώ υπάρχει κοτσαδόρος και εργάτης. Η τιμή του UFORCE 1000 είναι στα 15.490€.

Τη νέα σειρά UFORCE της CFMoto μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Muvus.

Για τον τιμοκατάλογο των ATV της CFMoto πατήστε ΕΔΩ.

Το UFORCE 600 έχει ωφέλιμο φορτίο 400 κιλών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα στον Αύγουστο φτάνει το νέο CFMoto 700CL-X με ασύλληπτη τιμή

Το 800MT της CFMoto έρχεται με απίστευτο εξοπλισμό

Πόσο sport touring είναι τελικά το CFMoto 400GT;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης