Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Benelli έχει μια αρκετά δυνατή γκάμα στην κατηγορία μοτοσικλετών 125 κ.εκ. με μοντέλα όπως το TNT, το Το BN 125 παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 2019 και αμέσως έγινε best seller της κατηγορίας.BN και το Leoncino. Μετά την ανανέωση του TNT και την παρουσίαση του Leoncino, η Benelli προχώρησε στην αναβάθμιση και του γυμνού μοντέλου της BN 125 για το 2022. Η μικρή naked μοτοσικλέτα πόλης απέκτησε φρέσκα γραφικά και νέα χρώματα προκειμένου να μπει δυναμικά στην πιο ενδιαφέρουσα κατηγορία της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του BN 125 είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος, αερόψυκτος των 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 11,1 ίππους και 10Nm ροπής. Το σύνολο έχει έναν εκκεντροφόρο και τέσσερις βαλβίδες, ενώ την τροφοδοσία έχει αναλάβει ηλεκτρονικό ψεκασμός 28mm. Το κιβώτιο ταχυτήτων παραμένει 5τάχυτο μηχανικό, ενώ μεγάλη έμφαση έχει δοθεί από την Benelli στην κατανάλωση η οποία είναι κάτω από τα 2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας.

Το χαρακτηριστικό κόκκινο πλαίσιο παραμένει με φρεσκάρισμα στα γραφικά και τους χρωματισμούς.

Δυναμικά φρένα και αναρτήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλαίσιο είναι κλασικό, ατσάλινο σωληνωτό και συνοδεύεται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός 35mm και ένα μονό αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση της προφόρτισης και διαδρομή 40mm. Στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο 260mm εμπρός με 3πίστονη δαγκάνα και έναν δίσκο 240mm πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. ΟΙ τροχοί είναι 17 ιντσών από κράμα αλουμινίου, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 13,5 λίτρα. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 142 κιλά γεμάτο.

Το Benelli BN 125 μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway στην τιμή των 2.890€.

Οικονομικός και αποτελεσματικός κινητήρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καλοκαιρινή «δροσιά» από την Benelli

Το Benelli Imperiale 400 σου υπενθυμίζει τον χαμένο σου ρομαντισμό

Το «μικρομέγαλο» της Benelli

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης