Στην πίστα του Misano ο Maverick Vinales πήρε την 8η του pole στη μεγάλη κατηγορία και 19η της καριέρας του.

Ο Ισπανός έκανε 1:32,265 στις ζεστές συνθήκες και ξεπέρασε το εμπόδιο του εκπληκτικού και πάλι Pol Espargaro! Έτσι η Yamaha συνεχίζει να παίρνει τις πρώτες θέσεις στο Misano, με τον Vinales να παίρνει μόλις τη 2η φετινή του pole, μετά από αυτή στο Κατάρ. Ο φοβερός Pol Espargaro πήρε το καλύτερο αποτέλεσμα της ΚΤΜ σε κατατακτήριες δοκιμές και θα ξεκινήσει από την 2η θέση τον αυριανό Αγώνα! Πίσω του ο Fabio Quartararo που συνεχίζει να έχει θέματα με το μπροστινό του, ωστόσο πέτυχε το στόχο του να είναι στην πρώτη σειρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό δεν κατάφερε στο τέλος ο Marc Marquez, που συμβιβάστηκε με την 5η θέση και είναι μόλις η 2η φέτος που δεν καταφέρνει να είναι στην πρώτη σειρά! Ο Ισπανός έκανε τακτική τριών εξόδων και στον τελευταίο του γύρο ξεκίνησε δυνατά, ωστόσο μετά το πρώτο κομμάτι έκανε ένα λάθος και βγήκε λίγο εκτός πίστας. Σ’ εκείνο το σημείο έχασε το γύρο, ενώ στη συνέχεια, επιστρέφοντας, ήταν κοντά του ο Valentino Rossi με τον οποίο παραλίγο να είχε επαφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Vale δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 7η θέση, πίσω από τον Dovizioso, ενώ ο Morbidelli πήρε ένα από τα καλύτερα αποτελέσματά του σε κατατακτήριες, ολοκληρώνοντας στην 4η θέση. Ο 6ος Dovizioso ήταν η μόνη Ducati (μαζί με τον δοκιμαστή της ομάδας, τον Pirro) στις ΚΑΤ2, καθώς οι υπόλοιποι οδηγοί των κόκκινων δεν πέρασαν από το πρώτο σκέλος.

Πήγή: Motograndprix.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης