Του Νίκου Τσαμάνδουρα

Στις κατατακτήριες χρονομετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην πίστα της Αραγονίας, επικρατέστερος όλων και ερχόμενος με φόρα από το Misano ήταν ο Marc Marquez, έχοντας ωστόσο σκληρό ανταγωνισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πίσω χρονικά από το «μυρμήγκι» και δίπλα του στην αυριανή σχάρα εκκίνησης θα είναι ο εντυπωσιακός Fabio Quartararo αλλά και ο Maverick Vinales, οι οποίοι δείχνουν ότι η εν λόγω πίστα ταιριάζει θα έλεγε κανείς στις Yamaha.

Πρώτη Ducati εκείνη του Jack Miller στην 4η θέση του grid, έχοντας δίπλα του την Aprilia (!) του Aleix Espargaro αλλά και την YZR-M1 του Valentino Rossi. Στην 3η σειρά συναντάμε την αμέσως επόμενη Honda μετά από εκείνη του Marquez, με τον Cal Crutchlow στην 7η θέση.  Ο συμπαθής βρετανός αναβάτης θα έχει δίπλα του τους Morbidelli και Mir.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H 12αδα του Q2 κλείνει με τη Ducati του Andrea Dovizioso ο οποίος έχει παραιτηθεί από τη διεκδίκηση του τίτλου, με τους Iannone και Pol Espargaro να βρίσκονται σε 11η και 12 θέση αντίστοιχα. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εδώ.

«Προγνωστικά»

Marquez, Dovizioso και Iannone το 2018. Marquez, Pedrosa και Lorenzo το 2017. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές σε βάθος διετίας. Προφανώς, δεν είναι δύσκολο να δούμε ποιοι βγαίνουν από την τωρινή εξίσωση. Αυτός που σίγουρα μένει είναι ο Marquez. Θα θέλαμε να δούμε το Fabio να διεκδικεί την πρωτιά που του αξίζει, ενώ κάλλιστα το βάθρο θα μπορούσε να συμπληρωθεί από το Valentino Rossi ο οποίος θέλει να δώσει κάτι στους fans που «απογοήτευσε» στο Misano.

Αύριο στις 15.00 το μεσημέρι θα αρχίσει ο αγώνας και η επιβεβαίωση –ή μη- των προβλέψεων μας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης