του Νίκου Βιτσιλάκη

Mια νέα ειδική έκδοση του best seller μοντέλου από το Mandello del lario έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια V7III, η οποία είναι αριθμημένη και θα παραχθεί σε μόλις 750 κομμάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ιστορία του αετού το γράμμα S συνδέεται με τα sport μοντέλα της Moto Guzzi από τη δεκαετία του ΄70, όπως, για παράδειγμα, το 750 S του 1974, διάδοχο του V7 Sport του 1971, ενός αριστουργήματος με την υπογραφή του σχεδιαστή Lino Tonti και του οποίου οι πρώτες 200 μονάδες είχαν πλαίσιο σε χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα. Εμπνευσμένη από αυτή την πλούσια παράδοση, παρουσιάζεται μία νέα αποκλειστική έκδοση του V7 III Stone, με την προσθήκη του γράμματος «S» (Sport) να προσδιορίζει περιορισμένη και αριθμημένη παραγωγή. Ο αριθμός 750, που αφορά στα  αριθμημένα κομμάτια, είναι για να τονίσει τα ισάριθμα κυβικά του εγκάρσιου V-2 κινητήρα και αποτυπώνεται περίτεχνα στην τιμονόπλακα.

Τα χαρακτηριστικά που καθιστούν άμεσα αναγνωρίσιμο το νέο Stone S είναι το ρεζερβουάρ σε στυλ βουρτισμένου χρωμίου με τον μαύρο δερμάτινο ιμάντα, τα full-LED φώτα, συμπεριλαμβανομένων του προβολέα, του πίσω φαναριού και των φλας. Αυτή η σύγχρονη τεχνολογική πινελιά παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκδοση Night Pack, η οποία περιλαμβάνει επίσης τη χαμηλωμένη θέση σε προβολέα και πίνακα οργάνων, όπως επίσης και ένα πιο κοντό και λεπτό πίσω φτερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι νέοι καθρέφτες τύπου bar-end έρχονται να ολοκληρώσουν την όλη modern classic σχεδίαση. Μια ακόμα σπορ χροιά έρχεται να προστεθεί από τις πολυάριθμες κόκκινες λεπτομέρειες στον εμβληματικό αετό, που δεσπόζει και στις δύο πλευρές του ρεζερβουάρ, στα ελατήρια των αμορτισέρ και στην κομψή κόκκινη ραφή στην αποκλειστική αδιάβροχη σέλα, που είναι επενδεδυμένη με Alcantara, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό. Το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει επίσης τάπα ρεζερβουάρ από ανοδιωμένο billet αλουμίνιο και πλαϊνά φέρινγκ αλουμινίου με το ειδικό λογότυπο.

Τα μηχανικά μέρη έχουν δεχθεί ένα ξεχωριστό φινίρισμα, με τα καλύμματα των σωμάτων ψεκασμού από βουρτσισμένο αλουμίνιο και τις γυαλισμένες ψύκτρες κυλινδροκεφαλών να δίνουν πόντους στην εμφάνιση. Όπως σε όλα τα μοντέλα V7 III Stone, ο πίνακας οργάνων αποτελείται από ένα στρογγυλό αναλογικό ταχύμετρο, που περιλαμβάνει ενδεικτικές λυχνίες και μια μικρή ψηφιακή οθόνη για όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες. Επιπλέον, τα ελαστικά Dunlop Arrowmax Streetsmart δίνουν ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα δυναμικά χαρακτηριστικά αυτής της νέας, σπορ έκδοσης του «seiemezzo» από το Mandello.

Oι Ιταλοί ποντάρουν πολλά στην οικογένεια V7 III και το Stone S έρχεται να προστεθεί στην γκάμα δίπλα στις εκδόσεις Racer, Carbon, Milano, Rough, Special, Stone και Stone Night Pack. H τιμή του έχει διαμορφωθεί στα 9.980€ και συνοδεύεται από ένα πακέτο που περιλαμβάνει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, δύο χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και τέσσερα χρόνια οδική βοήθεια.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης