Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Moto Guzzi γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της και συνεχίζει τις εκδηλώσεις για να τιμήσει Η Guzzino 65 είναι η μικρότερη σε κυβισμό μοτοσικλέτα που έβγαλε η Guzzi.τον έναν αιώνα ζωής. Στο Μουσείο της Piaggio στην Pontedera της Ιταλίας, η Moto Guzzi μάζεψε μερικά από τα πιο εικονικά και σπάνια μοντέλα στην ιστορία της για να τα γνωρίσει το κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Μουσείο άνοιξε πρόσφατα ξανά τις πύλες του και μέχρι τις 17 Ιουνίου οι επισκέπτες θα απολαύσουν μοναδικά μοντέλα, μερικά από τα οποία βγήκαν στην παραγωγή σε μόλις ένα ή δύο μονάδες! Η εκδήλωση είχε ξεκινήσει από τις 15 Απριλίου στο Μιλάνο και μεταφέρθηκε στην Pontedera με τη βοήθεια του ACI Storico Club της Moto Guzzi.

Η μοναδική Otto Cilindri με κινητήρα 499 κ.εκ. V8 και τελική ταχύτητα 275Km/h!

Πολλά μοναδικά μοντέλα στο Μουσείο της Piaggio στην Πίζα της Τοσκάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι μπορεί να απολαύσει κάποιος σε αυτή την επετειακή έκθεση; Ένα από τα πλέον ιδιαίτερα μοντέλα είναι η Ο κινητήρας του Otto ήταν τόσο ισχυρός για την εποχή (78 ίπποι) που δεν υπήρχαν ελαστικά και φρένα να την υποστηρίξουν.αγωνιστική Otto Cilindri της δεκαετίας του 1950 η οποία αποτελεί ένα τεχνολογικό θαύμα εκείνης της εποχής και ακόμα και σήμερα τη θαυμάζουν όλοι για τις προηγμένες τεχνικές λύσεις της.

Στο Μουσείο επίσης μπορούμε να δούμε τις Sport 500 του 1920, Sport 15 του 1930, την Guzzino του 1940 και τη Falcone, η οποία κέρδισε τις καρδιές του κοινού και ουσιαστικά έκανε γνωστή τη Moto Guzzi στο ευρύ κοινό. Το κοινό επίσης μπορεί να απολαύσει την Galleto 192 και τη V50, η οποία πήρε μέρος στον αγώνα Daytona 1000.

Μία από τις πιο σύγχρονες μοτοσικλέτες η V7 Sport της Moto Guzzi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρόνια πολλά Moto Guzzi!

Τρεις νέες εκδόσεις για το Moto Guzzi V85TT

Στα 10.090€ η νέα Moto Guzzi V9 Roamer

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης