Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της Kawasaki είναι αδιαμφισβήτητα το μεσαίο της γυμνό Z650. Τρανό Στην έκδοση Performance η πίσω θέση είναι καλυμμένη με πλαστικό κάλυμμα.παράδειγμα είναι η χρησιμοποίησή του από τον 6 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Superbike, Jonathan Rea, ο οποίος για τις μετακινήσεις και την προπόνησή του επέλεξε το συγκεκριμένο δίκυκλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2022 η Kawasaki προχωράει στο φρεσκάρισμα του Z650 προκειμένου να γίνει πιο εύκολο στην οδήγηση και πιο φιλικό στην καθημερινότητα χωρίς να χάσει τα δυνατά του χαρακτηριστικά. Σε τρεις εκδόσεις θα είναι διαθέσιμο το μοντέλο, στη Standard, την Performance και την Urban με την τελευταία να συνοδεύεται από Top Box.

Η Urban έκδοση έρχεται με Top Box στο πίσω μέρος.

Η τιμή του είναι πολύ ανταγωνιστική καθώς έρχεται κοντά στις 8.000€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας παραμένει ο γνωστός δικύλινδρος των 649 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 68 ίππους και 64Nm Το βάρος του Z650 είναι στα 188 κιλά και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 15 λίτρα.ροπής. Το σύνολο συνοδεύεται από ηλεκτρονικό ψεκασμό, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω 6τάχυτου κιβωτίου ταχυτήτων. Το πλαίσιο παραμένει ίδιο με το προηγούμενο μοντέλο, ενώ οι αναρτήσεις είναι της KYB με ρυθμιζόμενο το πίσω αμορτισέρ.

Στον εξοπλισμό συναντάμε TFT οθόνη πληροφοριών με δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω της εφαρμογής Rideology της Kawasaki. Η σέλα για επιβάτη και συνεπιβάτη είναι άνετη με αρκετό αφρώδες, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED. Δυνατό επίσης σημείο της μοτοσικλέτας είναι η τιμή της η οποία είναι λίγο κάτω από 8.000€!

Φυσικά, θα υπάρχει και ο χρωματισμός μαύρο με πράσινες λεπτομέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάτι ετοιμάζει η Kawasaki που θα φέρει τη ρετρό επανάσταση

Ακόμα πιο σπορ έκδοση για το Kawasaki Ζ900RS το 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης