Τα νέα της ελαστικά Enduro παρουσίασε η Michelin στους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου, μια γκάμα που έρχεται έπειτα από μια διαδικασία εξέλιξης που διήρκεσε τέσσερα χρόνια. Σε συνεργασία με τις KTM και Husqvarna, μας έδωσε και τη δυνατότητα να τα δοκιμάσουμε από πρώτο χέρι σε περιοχή της Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα σειρά Enduro εξελίσσει περαιτέρω τα χαρακτηριστικά της προηγούμενης γκάμας και σχεδιάστηκε προσεκτικά για να καλύψει μία μεγάλη ποικιλία εδαφών, με τη δυνατότητα επιλογής μεσαίων και σκληρών εκδόσεων. Χάρη στα νέα μείγματα, καθώς και στο νέο σκάλισμα πέλματος αλλά και στην καινούργια κατασκευή σκελετού, τα Michelin Enduro προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο έδαφος, χωρίς να μειώνεται η διάρκεια ζωής τους. Η βελτιωμένη ελκτική ικανότητα της νέας γκάμας προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια στη διατήρηση της τροχιάς και σημαντικά βελτιωμένη ικανότητα στο να ξεπερνά τα εμπόδια.

Στη διαδικασία ανάπτυξης της καινούργιας σειράς Enduro συμμετείχαν οι πρωταθλητές Mathias Bellino, Julien Gauthier και Emmanuel Albepart. Τα ελαστικά δοκιμάστηκαν σε ακραίες συνθήκες και οι ειδικοί εκμεταλλεύτηκαν τις παρατηρήσεις των κορυφαίων του αθλήματος, έτσι ώστε αυτά να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των χρηστών, όσο απαιτητικοί κι αν είναι. Σημειωτέον πως προσφέρουν κατά 15% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ενώ οι επιδόσεις τους παραμένουν σταθερές σε όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη νέα γκάμα σε πλήρη δράση!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης