Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στο αγωνιστικό τριήμερο της Αυστρίας ο Maverick Vinales δεν οδηγεί όπως θα έπρεπε την εργοστασιακή του Φήμες θέλουν τον Vinales να έχει συμφωνήσει ήδη με την Aprilia για την επόμενη χρονιάM1 καθώς η Yamaha τον… έβαλε στον πάγκο. Ο λόγος ήταν διότι ο Ισπανός, στον προηγούμενο αγώνα στο Red Bull Ring από τον εκνευρισμό του για την τελευταία θέση, την ποινή διέλευσης και το σβήσιμο του κινητήρα στην επανεκκίνηση, προσπάθησε να σπάσει τον κινητήρα της μοτοσικλέτας ανεβάζοντας αδικαιολόγητα στροφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Yamaha ανακοίνωσε άμεσα ότι αποσύρει τον Vinales από το GP της Αυστρίας και θα αξιολογήσει την κατάσταση για τους υπόλοιπους αγώνες του 2021. Ο Vinales έσπασε τη σιωπή του στη διάρκεια του τριημέρου στο Red Bull Ring και ζήτησε ανοιχτά συγνώμη από τη Yamaha για τη συμπεριφορά του.

Πολύ δύσκολα θα οδηγήσει ξανά φέτος ο Vinales τη M1 του.

Ο Vinales βρίσκεται σε συζητήσεις με την Aprilia για το 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Είμαι πολύ στεναχωρημένος, ήταν περίεργη η κατάσταση. Λυπάμαι και είναι δύσκολη στιγμή για μένα. Είχα μεγάλο εκνευρισμό μέσα μου εδώ και αρκετούς αγώνες και δεν περίμενα να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα. Είναι απογοητευτικό”, είπε ο Ισπανός.

Αυτή η συγνώμη από ότι φαίνεται όμως ίσως να μην είναι αρκετή για τον Vinales να ολοκληρώσει τη χρονιά με τη Yamaha. Ήδη μέσα στο γκαράζ υπάρχουν ψίθυροι ότι δε θα του επιτραπεί να οδηγήσει ξανά τη M1, ενώ η συγνώμη για τον Massimo Meregalli (αγωνιστικός διευθυντής της Yamaha) για παράδειγμα, δε φάνηκε να επουλώνει την πληγή που άνοιξε.

Η στιγμή που ο Vinales χτυπάει κόφτη στη M1.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Αυστρίας: Εντυπωσιακή pole position του Martin με νέο ρεκόρ πίστας

Η Yamaha αποσύρει τον Vinales από το GP της Αυστρίας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης