Μια μέρα στα Κανάρια με Ducati Multistrada 1260

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017, 20:30
Μια μέρα στα Κανάρια με Ducati Multistrada 1260

To Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε είχαμε τη χαρά να βρεθούμε στα Κανάρια και να οδηγήσουμε πρώτοι σε παγκόσμιο επίπεδο το νέο υπερόπλο της Ducati. Eπιστρέφοντας, οι σκέψεις πολλές και συγκεχυμένες, είναι δύσκολο να βιώσουμε -πλέον- την παγκόσμια πραγματικότητα, όπου τα πάντα αναπτύσσονται και προοδεύουν έτσι όπως πρέπει.

Οδηγώντας για 250 χιλιόμετρα στα βουνά του Γκραν Κανάρια, που παρά το όνομά του δεν είναι το μεγαλύτερο του εντυπωσιακού αυτού συμπλέγματος νησιών στην άκρη της Αφρικής, αυτό που καταλάβαμε έχει να κάνει με μια μοτοσυκλέτα ικανή για το αδύνατο και σίγουρη για το απίθανο.Μία πρώτη γεύση
Μέχρι να συγκεντρωθούμε και να σας μεταφέρουμε τις πλήρεις εντυπώσεις μας, δείτε το video που επισυνάπτουμε για να πάρετε μια πρώτη γεύση ενός άλλου κόσμου, μιας πραγματικότητας που όλο και Μία μοτοσυκλέτα κομμένη και ραμμένη για την Ελλάδαααπομακρύνεται από τα δικά μας δρώμενα.

Η Ducati κατασκεύασε μια μοτοσυκλέτα που εντυπωσιάζει σε κάθε τομέα, κομμένη και ραμμένη για την Ελλάδα, αλλά και εξοπλισμένη σαν αστακός για να προσφέρει μοναδικές οδηγικές εμπειρίες.

Θα μπορούσε κάλλιστα η παρουσίασή της να γίνει στα δικά μας βουνά, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία και καλύτερα να μην την αναλύσουμε για την ώρα.  


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017, 11:59