Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά όσον αφορά τις πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο του 2021. Αυτό οφείλεται Ποστάρεις στο Instagram και κερδίζεις μια Monster!κυρίως στην ανανεωμένη γκάμα των μοτοσικλετών της με αιχμή του δόρατος τα Multistrada V4, Streetfighter V4 και φυσικά το πολύ καινούριο Monster.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία προωθητική ενέργεια της Ducati στην Ιταλία είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, καθώς μια Monster μπορεί να γίνει δική σου αν την τοποθετήσεις στο αγαπημένο σου μέρος, ντυθείς καλά και βγάλεις μια φωτογραφία μαζί της.

Από την επίσημη σελίδα της Ducati μπορείς να μπεις στον διαγωνισμό... αρκεί να έχεις ιταλικό διαβατήριο!

Την εικόνα σου την ανεβάζεις στο Instagram!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαδικασία είναι απλή. Μπαίνεις στην ειδική σελίδα που έχει φτιάξει την Ducati στο Monster Italian Virtual Η Ducati θέλει να προσελκύσει μια νέα γενιά αναβατών με το Monster.Tour και συμπληρώνεις μια αίτηση. Έπειτα μπαίνεις μέσω του smartphone σου στην εφαρμογή, επιλέγεις το Monster που θέλεις και το μέρος που θέλεις να βγάλεις φωτογραφία μαζί του. Όταν είσαι έτοιμος, το εξελιγμένο σύστημα AR της Ducati αναλαμβάνει δράση και σου δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο νικητής θα κριθεί από τη σύνθεση, τη δημιουργικότητα και φυσικά την οπτική της μοτοσικλέτας και θα γίνει δική του μια ολοκαίνουρια Monster. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 10 Ιουλίου και για την ώρα είναι διαθέσιμη μόνο για Ιταλούς πελάτες.

Το νέο Ducati Monster είναι το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά που έχει φτιαχτεί μέχρι τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαιρετικό το πρώτο τρίμηνο για την Ducati

MotoGP Ισπανία: Κυριαρχία Ducati στη Jerez

Σπάνια Ducati 125GP Bialbero βγαίνει στο σφυρί

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης