Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η MV Agusta πριν από μερικές ημέρες έκανε τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματός της στο Λονδίνο. Για ναΟι λεπτομέρειες του Dragster είναι απίθανες όπου και αν το κοιτάξεις γιορτάσει αυτήν την περίσταση και για να δείξει σε όλους το πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη κίνηση εν μέσω πανδημίας, αποκάλυψε και μια ειδική έκδοση του Dragster.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η MV Agusta Dragster London Special, όπως θα έχετε φανταστεί, είναι βαμμένη στα χρώματα της βρετανικής σημαίας, δηλαδή σε κόκκινο, μπλε και λευκό. Ειδικά γραφικά έχουν σχεδιαστεί για να τονίσουν την πατρότητα του μοντέλου παρουσιάζοντας το Big Ben, την Tower Bridge και τον τεράστιος τροχό Ferris Wheel που δεσπόζουν στο κέντρο της πρωτεύουσας της Αγγλίας.

Ειδικά σχεδιασμένο γραφικό με όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης

Θυμίζουμε ότι ο κάτοχος του 49% της MV Agusta είναι μισός Άγγλος, μισός Ρώσος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ζάντες έχουν ένα περίεργο βάψιμο το οποίο στην αρχή δεν καταλαβαίνεις πως ταιριάζουν στο concept, Η σέλα είναι από μαύρο δέρμα και αλκαντάρα με μπλε νήμα στα άκρααλλά όταν κινείται η μοτοσικλέτα σχηματίζουν τα χρώματα της σημαίας της Μεγάλης Βρετανίας.

Στα τεχνικά, δεν έχουμε αλλαγές σε σχέση με ένα στάνταρ Dragster. Ο τρικύλινδρος κινητήρας των 798 κ.εκ. αποδίδει 140 ίππους και έχει εναρμονιστεί με τις προδιαγραφές ρύπων Euro5. Το πλαίσιο είναι από το μοντέλο του 2021, το ίδιο και τα ηλεκτρονικά τα οποία είναι πραγματικά πολύ προηγμένα.

Δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή ή σε πόσες μονάδες θα κατασκευαστεί αυτή η ειδική έκδοση του Dragster, αλλά σίγουρα αν την παραγγείλεις νομίζω με χαρά θα στις προετοιμάσουν στη Casa di Schiranna.

Υπέροχο και πολύ premium το νέο κατάστημα στο Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων το MV Agusta Turismo Veloce 2021

Κορυφαία έκδοση S για τη MV Agusta Superveloce

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης