Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda διανύει μια από τις καλύτερες χρονιές της το 2021 με πολλά εξαιρετικά μοντέλα σε όλες τις Στη Honda κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους όσον αφορά το Transalpκατηγορίες. Αυτό φυσικά δεν τη σταματάει από το να παρουσιάσει ακόμα περισσότερες νέες ιδέες όπως το πολυσυζητημένο νέο Transalp.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Honda κρατάει κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά το adventure μοντέλο της και το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι οι πατέντες με τα σχέδια που έχουν κατατεθεί. Παρόλα αυτά, η επιτυχία που έχει γνωρίσει το Africa Twin 1100 σε συνδυασμό με την καλή εμπορική πορεία του Yamaha Tenere 700, η Honda δε θα αργήσει να παρουσιάσει τη δική της adventure πρόταση στη μεσαία κατηγορία αναβιώνοντας παράλληλα έναν θρύλο που είναι το Transalp.

Ο σχεδιασμός του Transalp θα βασιστεί στο Africa Twin.

Ο κινητήρας αναμένεται να είναι κοντά στα 850 κ.εκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο που περιμένουμε είναι ο κινητήρας να είναι δικύλινδρος σε σειρά όπως στο Africa περίπου 850 κ.εκ. Μικρότερο σε διαστάσεις αλλά με έμφαση στις χωμάτινες διαδρομέςμε απόδοση κοντά στους 70 ίππους, με ξεκάθαρο προσανατολισμό την εκτός δρόμου κίνηση. Άλλωστε η Honda διαθέτει στην κατηγορία μοτοσικλέτα all-around, τη NC750X, κάτι που σημαίνει ότι το Transalp θα έρθει στην πιο χωμάτινη και τουριστική πλευρά της γκάμας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο Transalp αναμένεται να παρουσιαστεί στην EICMA του 2021 στο Μιλάνο τον ερχόμενο Νοέμβριο, κάτι που σημαίνει ότι δε θα αργήσουμε να το δούμε ολοκληρωμένο.

Εικονικό μοντέλο της δεκαετίας του '90 που αγαπήθηκε από τους Έλληνες μοτοσικλετιστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήρθε το νέο Honda NC750X με πλούσια ηλεκτρονικά και 6 κιλά ελαφρύτερο

Το νέο Honda Vision 110 έρχεται με νέο πλαίσιο και σύστημα Smart Key

Συνεχίζει τα τρελά του ο Toni Bou με το Honda Africa Twin

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης