Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μέσα στο καλοκαίρι είδαμε για πρώτη φορά εικόνες του νέου RC390 της KTM, ωστόσο τώρα η αυστριακή Με τεχνολογία από το MotoGP η RC390 του 2022.φίρμα μάς παρουσίασε επίσημα το νέο της μοντέλο. Το μικρό supersport μοντέλο κάθε άλλο παρά μικρό είναι καθώς διαθέτει τεχνολογία που θα ζήλευαν πολύ ακριβότερες και ισχυρότερες μοτοσικλέτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί κανείς να αντιληφθεί τις αλλαγές στο νέο μοντέλο με την πρώτη ματιά. Το RC390 του 2022 ξεχωρίζει από τη νέα εμπρός μάσκα με τον LED προβολέα και τα φλας που είναι ενσωματωμένα στο σύνολο. Τα γραφικά είναι πανέμορφα σε μπλε και πορτοκαλί απόχρωση, ενώ η αιχμηρή ουρά είναι το σήμα κατατεθέν της μοτοσικλέτας.

Το τιμόνι ρυθμίζεται κατά 10mm προς τα κάτω για ακόμα καλύτερη θέση οδήγησης στην πίστα.

Το νέο RC390 αναμένεται την άνοιξη του 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος των 373 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 43 ίππους. Τον ηλεκτρονικό Το ρεζερβουάρ έχει μεγαλώσει στα 13,7 λίτρα, ενώ ο έλεγχος της TFT οθόνης γίνεται από το τιμόνι.έλεγχο έχει αναλάβει μονάδα της Bosch, ενώ το σύστημα Ride-by-Wire ηλεκτρονικό γκάζι έχει αναβαθμιστεί για καλύτερη απόκριση. Στα συστήματα έχει προστεθεί σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ευαίσθητο στις κλίσεις, quickshifter και μονόδρομο συμπλέκτη για σκληρή χρήση σε πίστα.

Το πλαίσιο είναι καινούριο και πιο ελαφρύ κατά 1,5 κιλό, φυσικά χωροδικτύωμα. Στις αναρτήσεις συναντάμε τις κορυφαίες WP Apex με πιρούνι 43mm εμπρός ρυθμιζόμενο και μονό αμορτισέρ πίσω επίσης της WP. Τα φρένα είναι τις ByBre με δίσκο 320mm εμπρός και ακτινική δαγκάνα. Το σύστημα ABS έχει αναβαθμιστεί προσφέροντας τεχνολογία cornering ABS με επιλογή Supermoto Mode, ενώ οι τροχοί είναι κατά 3,4 κιλά ελαφρύτεροι σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Το νέο KTM RC390 αναμένεται τον ερχόμενο Μάρτιο και σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Το βίντεο παρουσίασης του νέου μοντέλου.

 

Έτοιμο για βόλτες και πίστα το supersport της KTM.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φήμες για νέο Duke από την KTM με μεγαλύτερο κινητήρα

Πρώτο ταξίδι του Husqvarna Norden στην Ισλανδία

Ριζικές αλλαγές για το KTM RC390 έρχονται το 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης