Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η SYM παρουσίασε το νέο της Maxsym 400 για το 2021 το οποίο έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τονH ποιότητα και o δυναμισμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου Maxsym 400. προκάτοχό του. Το νέο scooter της SYM, τόσο στο σχεδιαστικό όσο και στο τεχνικό κομμάτι, έχει δεχτεί αναβαθμίσεις με αποτέλεσμα το ήδη εξαιρετικό Maxsym να γίνει ακόμα καλύτερο για τη νέα χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο νέο Maxsym 400 μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στον τομέα της ασφάλειας και της εργονομίας. Πλέον διαθέτει σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) το οποίο βοηθά στην αποφυγή της ολίσθησης του πίσω τροχού, ενώ έχει τοποθετηθεί και σύστημα εκτάκτου ανάγκης (EBL) με το οποίο σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος ανάβουν τα πίσω φλας για να ειδοποιήσουν τους υπόλοιπους οδηγούς.

Τα ντουλαπάκια κάτω από το τιμόνι είναι πολύ χρηστικά...

Καινούριος κινητήρας και πλαίσιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του Maxsym 400 είναι καινούριος και εναρμονισμένος με τις προδιαγραφές Euro5. Ο Ρυθμιζόμενη ζελατίνα 2 θέσεων διαθέτει το νέο Maxsym.μονοκύλινδρος αποδίδει 34 ίππους και 39,5 Nm ροπής έχοντας ψεκασμό της Keihin για άψογη τροφοδοσία και οικονομία στο καύσιμο. Η απόδοση είναι δυναμική από τις χαμηλές στροφές χάρη στον ελαφρύτερο εκκεντροφόρο και τον νέο σχεδιασμό της εξάτμισης.

Καινούριο είναι το πλαίσιο του scooter της SYM με αυξημένη ακαμψία και μειωμένο βάρος, ενώ οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 41mm εμπρός και δύο αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση πίσω. Στα φρένα έχουμε δύο δίσκους 275mm εμπρός με 4πίστονες ακτινικές δαγκάνες και σύστημα ABS, ενώ το πίσω ελαστικό έχει διάσταση 160/60/14 για καλύτερη συμπεριφορά και σταθερότητα. Το βάρος του scooter είναι στα 215 κιλά.

Πολύ όμορφο και σύγχρονο το νέο Maxsym 400 του 2021.

Πλούσιος εξοπλισμός και πολύ ανταγωνιστική τιμή

Ο εξοπλισμός είναι ένα από τα δυνατά σημεία του Maxsym 400 με φωτιστικά σώματα τύπου LED, σύστημα Και ρυθμιζόμενες μανέτες 4 θέσεων για το νέο 400άρι της SYM.εκκίνησης χωρίς κλειδί, LCD οθόνη με αναλογικά στροφόμετρο και ταχύμετρο, αυτόματο χειρόφρενο, αναδιπλούμενους καθρέπτες και USB θύρα. Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι μεγάλοι με εκείνον κάτω από τη σέλα να χωράει ένα full face και ένα jet κράνος, ενώ υπάρχουν και 2 χρηστικά ντουλαπάκια κάτω από το τιμόνι.

Η τιμή του νέου Maxsym 400 ABS/TCS είναι στα 6.295€ και μπορείτε να το βρείτε σε όλο το δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Όλα τα στοιχεία του νέου SYM Maxsym 400 ABS/TCS Euro5 ΕΔΩ

Όργανα με ψηφιακή οθόνη LCD και αναλογικά ταχύμετρο και στροφόμετρο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον Μάρτιο στην Ελλάδα το νέο SYM Jet X 125

SYM Joymax Z 300: Μια νέα πρόταση για την αστική μετακίνηση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης