Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Βάζοντας φωτιά σε ένα χαρτί που είχε γραμμένο πάνω του το 2020 ο Marc Marquez δείχνει τη δυσαρέσκειά Δύσκολες στιγμές για τον πρωταθλητή…του για ότι του συνέβη την προηγούμενη χρονιά. Ο Ισπανός πέρασε μια από τις χειρότερες περιόδους της ζωής του και της καριέρας του το 2020 χτυπημένος από έναν σοβαρό τραυματισμό και πολλαπλά χειρουργεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οδύσσεια του Marquez ξεκίνησε στην πίστα της Jerez στον πρώτο αγώνα της χρονιάς όταν μια άσχημη πτώση τον οδήγησε σε έναν σοβαρό τραυματισμό στο χέρι. Ο Ισπανός από εκείνο το σημείο μέχρι και σήμερα είναι μεταξύ χειρουργείου και αποθεραπείας έχοντας πολλές επιπλοκές οι οποίες καθυστέρησαν πολύ την ανάρρωσή του. Είναι λογικό λοιπόν ο αναβάτης της Repsol Honda να βάζει… φωτιά στο 2020.

Να καεί... να καεί... το 2020!

Υπάρχει και η αισιόδοξη πλευρά του Marquez…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόλα αυτά, στο Twitter ο Marquez δεν έχασε το χιούμορ του βγάζοντας ένα GIF το οποίο δείχνει τον ίδιο πάνω στη μοτοσικλέτα του να προσπαθεί να την θέσει ξανά σε λειτουργία, αλλά δεν τα καταφέρνει και πέφτει στο πλάι σχεδόν ακίνητος. Αυτό είναι καλό δείγμα για τον πρωταθλητή ο οποίος περνάει δύσκολες στιγμές, αλλά δεν χάνει το χιούμορ του – τουλάχιστον όχι πάντα.

Ο Marquez συνεχίζει την αποθεραπεία του στο σπίτι του. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα καταφέρει να οδηγήσει ξανά την μοτοσικλέτα του αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χάσει τις πρώτες δοκιμές του χειμώνα στις αρχές Φεβρουαρίου. Η ελπίδα είναι να μπορέσει να οδηγήσει στον πρώτο αγώνα της σεζόν στα τέλη Μαρτίου και μάλλον αυτός είναι ο πιο ρεαλιστικός στόχος.

Περιγράψτε το 2020 με ένα GIF... by Marc Marquez!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Marc Marquez

Βολές Marquez κατά των γιατρών

Πωλείται η εξάτμιση της Honda του Marc Marquez

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης