Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Felo διαθέτει στην γκάμα της ένα πολύ ενδιαφέρον ηλεκτρικό scooter το οποίο διαθέτει μοναδική Πρόσφατα η Kymco ανακοίνωσε επίσημη συνεργασία με τη Felo και τη Super SOCOτεχνολογία. Το FW06 μόλις το δει κάποιος θα σκεφτεί ότι κάπου το έχει ξαναδεί και δε θα έχει άδικο καθώς η Felo συνεργάζεται με την Kymco. Η Felo λοιπόν μαζί με την Kymco σχεδίασαν και εξέλιξαν το FW06, όπως επίσης και το F9 το οποίο είναι το ίδιο scooter με το λογότυπο της Kymco.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο πάντως scooter διαθέτει εξαιρετική τεχνολογία πάνω του με βασικό χαρακτηριστικό το σύστημα δύο ταχυτήτων που διαθέτει. Η πατέντα δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη να επιλέξει ανάμεσα σε δύο ταχύτητες, η μία με έμφαση στην απόκριση και την ευελιξία και η δεύτερη με έμφαση στις επιδόσεις και την τελική ταχύτητα. Το πλεονέκτημα του συστήματος είναι η καλύτερη δυνατή οικονομία στην κατανάλωση της μπαταρίας, αλλά και στην προφύλαξη του ηλεκτροκινητήρα.

Πολύ γρήγορα οι μεγάλες εταιρείες θα έχουν έτοιμες τις δικές τους ηλεκτρικές προτάσεις μετακίνησης τα επόμενα 2 χρόνια.

Η Felo αναφέρει πως το FW06 χρησιμοποιεί αγωνιστική τεχνολογία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηλεκτροκινητήρας του Felo έχει απόδοση 10kW (13,4 ίππους) που το κατατάσσουν στα scooter 125 κ.εκ. Η τιμή του scooter στην Κίνα είναι κοντά στα 3.455€με υψηλή απόδοση. Η Felo δίνει την επιλογή δύο εκδόσεων με την DX να έχει μεγαλύτερη αυτονομία στα 140 χιλιόμετρα. Το scooter φτάνει την τελική ταχύτητα των 110 Km/h με τη ροπή να είναι στα 30Nm, ενώ η μπαταρία απαιτεί 4-6 ώρες για πλήρη φόρτιση.

Φυσικά, το FW06 είναι εξοπλισμένο με οθόνη TFT, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και συνδεσιμότητα με το smartphone. Οι τροχοί είναι 14 ιντσών, τα φρένα είναι εξοπλισμένα με ABS, ενώ τα φώτα είναι τεχνολογίας LED. Είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή, ίσως το 2022, θα δούμε και στην Ελλάδα το ηλεκτρικό scooter με τα “χρώματα” της Kymco στο μοντέλο F9.

Υπάρχει και ειδική εφαρμογή για το smartphone με πάρα πολλές πληροφορίες για τον αναβάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φέρνει στην Ευρώπη ηλεκτρικό scooter η Lifan

Η Honda δοκιμάζει ήδη τις ανταλλακτικές μπαταρίες

Οι πρώτες εικόνες του ηλεκτρικού CE 04 της BMW

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης