Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η κινεζική φίρμα Keeway τα καταφέρνει πολύ καλά στη χώρα μας όσον αφορά τις πωλήσεις. Δεν είναι τυχαίοΠάνω στο ρεζερβουάρ υπάρχει μετρητής καυσίμου. πως το πρώτο τρίμηνο του 2021 έχει σκαρφαλώσει στη δεκάδα των πωλήσεων και δείχνει μια συνεχή ανοδική πορεία χάρη στα αναβαθμισμένα μοντέλα της για το 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα νέα της μοντέλα είναι το Keeway Superlight 125. Πρόκειται για ένα μικρό cruiser μοντέλο το οποίο προσφέρεται μόνο σε μαύρο χρώμα για να τονίσει την «born to be wild» σχεδιαστική του πινελιά. Το Superlight είχε αναβαθμιστεί σημαντικά πέρυσι με πιο άνετη θέση οδήγησης, νέους καθρέπτες και καλύτερη εργονομία.

Ο μαύρος ματ χρωματισμός ακόμα και στις εξατμίσεις το κάνει να ξεχωρίζει.

Μόνο σε μαύρο ματ για το 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2021 έχουμε έναν νέο κινητήρα προδιαγραφών Euro5. Το μηχανικό σύνολο των 124 κ.εκ. είναι Δύο αμορτισέρ πίσω που προσφέρουν άνεση και καλή ευστάθεια στη μοτοσικλέτα.αερόψυκτο, μονοκύλινδρο με απόδοση 10,7 ίππους και 8,9Nm ροπή. Η λειτουργία του είναι ομαλή και γραμμική προσφέροντας καλές αποδόσεις σε μια μοτοσικλέτα η οποία ζυγίζει 162 κιλά.

Οι τροχοί είναι 16 ιντσών εμπρός και 15 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα με έναν δίσκο εμπρός 276mm και έναν δίσκο πίσω 240mm διαθέτουν σύστημα συνδυασμένης πέδησης. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 5τάχυτο, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 12,5 λίτρα. Το Superlight αναμένεται να κοστίζει κοντά στις 2.200€.

Τα όργανα αποτελούνται από κλασικά "ρολόγια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο Benelli 302R με αλλαγές στη σχεδίαση και κινητήρα Euro5

Δυνατά μπαίνει στο 2021 η Benelli

Μέσα στον Φεβρουάριο η νέα γενιά ηλεκτρικών μοτοσικλετών Super Soco

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης