Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Fantic Moto αναβαθμίζει για το 2021 όλα της τα μοντέλα και κυρίως την σειρά Caballero. Το εργοστάσιο από το Treviso της Ιταλίας το οποίο διαθέτει μοντέλα κυρίως εκτός δρόμου στην γκάμα της, αναβάθμισε τον κινητήρα των Caballero 125 και Caballero 500 με προδιαγραφές Euro5.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ όμορφη retro σχεδίαση της ιταλικής μοτοσικλέτας...

Κινητήρας της Minarelli

Ο νέος κινητήρας προέρχεται από την Minarelli και είναι υπερσύγχρονος με μεταβλητό χρονισμό στις βαλβίδες, μονόδρομο συμπλέκτη, νέο σύστημα ψύξης και σύστημα εξάτμισης. Στην περίπτωση του Caballero 500 θα είναι διαθέσιμο και σε ακόμα δύο εκδόσεις, την Scrambler και την Flat Track, ενώ θα υπάρξει και έκδοση Rally η οποία θα έρχεται με ανεστραμμένο πιρούνι 43mm και αλουμινένιο ψαλίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα στον Ιανουάριο έρχεται και το XEF 250

Σε συνεργασία με την Yamaha το νέο XEF 250

Στο κομμάτι των Enduro, εντελώς αναβαθμισμένο είναι και το XEF 250 Enduro. Η Fantic συνεργάστηκε με την Ένα πολύ ποιοτικό και ικανό enduro υψηλών επιδόσεωνYamaha για το συγκεκριμένο μοντέλο τοποθετώντας τον μονοκύλινδρο κινητήρα των 249 κ.εκ. με προδιαγραφές Euro5. Ο τετράχρονος κινητήρας συνεργάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ τη διαχείριση του κινητήρα έχει αναλάβει μονάδα της Athena-GET η οποία μπορεί να ρυθμιστεί από τον αναβάτη με διαφορετικές χαρτογραφήσεις. Η εξάτμιση είναι της Arrow για αυξημένη απόδοση, ενώ το πλαίσιο είναι επίσης της Yamaha και συνεργάζεται με τις ακριβές αναρτήσεις της Kayaba με το πιρούνι των 48mm εμπρός να διαθέτει το σύστημα Speed Sensitive System.

Βρείτε τα μοντέλα της Fantic εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Yamaha και Fantic Motor: Η συνεργασία επισημοποιήθηκε!

Fantic Caballero Scrambler 500 Deluxe: Εμπλουτισμός γκάμας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης