Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Piaggio παρουσίασε επίσημα το νέο Beverly για το 2021 το οποίο θα είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες, Η τιμή του στα 300 κ.εκ. είναι 4.990€.έναν 300 κ.εκ. και έναν 400 κ.εκ. Όπως είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες εβδομάδες, το νέο Beverly αλλάζει ριζικά έπειτα από αρκετά χρόνια στασιμότητας, κάτι που ικανοποιεί το αγοραστικό κοινό, που αγάπησε το συγκεκριμένο scooter και το έκανε το πιο δημοφιλές στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα εποχή Beverly έχει να κάνει με πολλούς τομείς στους οποίους αναβαθμίζεται το scooter. Βασικό στοιχείο του είναι οι Euro5 κινητήρες οι οποίοι χρησιμοποιούν τεχνολογία HPE. Ο μονοκύλινδρος των 300 κ.εκ. αποδίδει 25,8 ίππους για το νέο μοντέλο, κάτι που σημαίνει 23% αύξηση της ισχύος σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Στην περίπτωση του νέου κινητήρα 400 κ.εκ. η απόδοση ξεπερνάει τους 35 ίππους, κάτι που τον κατατάσσει σε κατηγορία GT από άποψη επιδόσεων.

Μεγάλες αλλαγές για το νέο Beverly, το οποίο αποκτά και σύγχρονους κινητήρες.

Πολλά νέα συστήματα και ανταγωνιστικές τιμές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντική αλλαγή έχουμε στο πλαίσιο το οποίο πλέον έχει σχεδίαση επηρεασμένη από μοτοσικλέτες. ΕίναιΗ ποιότητα θα είναι πάλι το σήμα κατατεθέν του νέου Beverly. ατσάλινο σωληνωτό και παρέχει εξαιρετική οδική συμπεριφορά που συνδυάζει την άνεση με τη σπορ οδήγηση. Οι αναρτήσεις είναι της Showa, ενώ μεγαλύτερο είναι και το πίσω ελαστικό, από 140/70 σε 150/70. Αρκετή είναι και η τεχνολογία η οποία χρησιμοποιεί το νέο Beverly ακολουθώντας τις λύσεις των περισσότερων εργοστασίων. Στον βασικό εξοπλισμό θα είναι η ενεργοποίηση του scooter χωρίς κλειδί (Keyless System), το οποίο θα χρησιμεύει και στο άνοιγμα της τάπας του ρεζερβουάρ, στο άνοιγμα της σέλας και στο κλείδωμα του τιμονιού. Η οθόνη είναι LCD 5,5 ιντσών η οποία μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth με την εφαρμογή MIA της Piaggio για άφθονες πληροφορίες και ευκολία στην καθημερινότητα. Τέλος, τα φώτα θα είναι LED τόσο εμπρός όσο και πίσω, το ίδιο και τα φλας.

Οι τιμές των νέων Beverly είναι για το 300/S, 4.990€ και για το 400/S, 6.290€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ριζικές αλλαγές για το Piaggio Beverly του 2021

Η Piaggio περνάει σε νέα εποχή με συνεργάτη την ΙΒΜ

Φώτα παρκαρίσματος πιστοποιεί η Piaggio

LED φώτα παντού και ανανεωμένη μάσκα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης