Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph είχε ανακοινώσει πως στις 26 Ιανουαρίου θα παρουσιάσει το νέο Speed Triple 1200 RS, το οποίο Εντυπωσιακά στοιχεία τοποθετούν το νέο Triple πολύ ψηλά!δεν θα έχει καμία σχέση με τον προκάτοχό του. Οι Βέλγοι όμως είχαν διαφορετική άποψη, καθώς διέρρευσαν κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Triple, τα οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το MaxxMoto, λοιπόν, η καινούρια βρετανική streetfighter θα έχει έναν εντελώς καινούριο τρικύλινδρο κινητήρα με κυβισμό στα 1.160 κ.εκ. Η απόδοσή του είναι εκπληκτική, καθώς, σύμφωνα με το φυλλάδιo, αποδίδει 180 ίππους στις 10.750 σ.α.λ. και ροπή στα 125Nm στις 9.000 σ.α.λ., μια σημαντική αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο το οποίο είχε απόδοση 145 ίππους.

Κατασκοπική εικόνα του βρετανικού MCN με το νέο Speed Triple 1200RS.

18 κιλά πιο ελαφρύ σε σχέση με τον προκάτοχό του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλαίσιο δείχνει να είναι ίδιο, αλλά με διαφορετικά σημεία στήριξης του κινητήρα, κάτι που επιβεβαιώνει Εντατική δίαιτα από τους Βρετανούς.πως ο τρικύλινδρος είναι ολοκαίνουριος. Σύμφωνα πάλι με το MaxxMoto, το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μειωμένο κατά 18 κιλά, ενώ καινούριο είναι το υποπλαίσιο.

Θα κάνουμε υπομονή ακόμα μια εβδομάδα για να επιβεβαιώσουμε αν όλα αυτά τα στοιχεία που διέρρευσαν έχουν βάση, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην είναι σωστά, καθώς η Triumph θέλει να επιστρέψει δυνατά στην κατηγορία των super streetfighter και με αυτό το Speed Triple 1200RS είναι βέβαιο πως θα το πετύχει.

Αυτό είναι το φυλλάδιο που διέρρευσε από το βελγικό MaxxMoto.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις 26 Ιανουαρίου η παρουσίαση του νέου Triumph Speed Triple

Τα πρώτα μοντέλα Triumph-Bajaj το 2023

Η Triumph μας εισάγει στον κόσμο των Tiger με το Sport 850

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης