Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι αναβάτες του MotoGP φημίζονται για την τρομερή τους φυσική κατάσταση, την αντοχή και φυσικά την Αντί για την άνεση θέση στο αεροπλάνο, ο Zarco πήγε στο Aragon με μια Ducati του 1981!ταχύτητά τους πάνω σε δύο τροχούς. Τους έχουμε συνηθίσει να κινούνται με ταχύτητες 300Km/h στις πίστες, αλλά σπάνια τους βλέπουμε να κινούνται με μοτοσικλέτα στους δημόσιους δρόμους. Αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους, συμβόλαια, πολλά μακρινά ταξίδια, ελάχιστος ελεύθερος χρόνος και πολλά ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Johann Zarco έχει γίνει γνωστός για τον εκκεντρικό του χαρακτήρα και διαφέρει αρκετά από τους υπόλοιπους αναβάτες του MotoGP. Ο Γάλλος αναβάτης της Ducati στο MotoGP αποφάσισε στον αγώνα του Aragon το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, να πάει με μοτοσικλέτα ξεκινώντας από το σπίτι του στη Γαλλία.

Το ξεκίνημα του ταξιδιού ήταν ευχάριστο, μετά έγινε ταλαιπωρία!

Θέλει λίγη τρέλα να κάνεις ένα τέτοιο ταξίδι και ο Zarco την έχει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι εδώ όλα καλά. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο Zarco για να κάνει το ταξίδι των περίπου 1.000 Ο Zarco παραπονέθηκε ότι οι υπόλοιποι αναβάτες της παρέας ήταν πολύ αργοί (!) και δεν ευχαριστήθηκε τις διαδρομές με στροφές. Αλήθεια;χιλιομέτρων επέλεξε μια παλιά Ducati 900SS Darmah του 1981! Η ιδέα ήταν της εργοστασιακής ομάδας της Ducati και ο Zarco δεν είπε όχι στην πρόκληση. Ο Γάλλος συναντήθηκε με την ομάδα στη Γαλλία και μαζί κατηφόρισαν στην περιοχή του Alcaniz που βρίσκεται η πίστα του Aragon.

“Το σχέδιο ήταν να το κάνουμε με Multistada, αλλά μου είπαν ότι έπρεπε να γίνει με μοτοσικλέτα πριν το 2000. Τους έστειλα λοιπόν τη φωτογραφία της Darmah και μου είπαν αν είσαι άντρας έλα με αυτό. Και επειδή είμαι λίγο πεισματάρης το έκανα”, είπε ο αναβάτης της Pramac Ducati.

Το πρόβλημα βέβαια της υπόθεσης ήταν ότι έπρεπε να γυρίσει στη Γαλλία με την ίδια μοτοσικλέτα κάτι που θα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο μετά από ένα αγωνιστικό τριήμερο.

Το ταξίδι είχε οργανωθεί αρχικά με τον Jack Miller, αλλά ο Zarco ήταν εκείνος που δέχτηκε τελικά την πρόκληση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Αραγονίας: Άξια νίκη για τον Bagnaia έπειτα από τρομερή μάχη με τον Marquez

Η Ducati γράφει μοτοσικλετιστική ιστορία με το νέο Multistrada V4 S

Είναι αυτή η πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα της Ducati;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης