Έπειτα από δηλώσεις του σε Ισπανικά ΜΜΕ, ο Marc Marquez άφησε να εννοηθεί ότι οι γιατροί είχαν μερίδιο ευθύνης για την καθυστέρηση στην ανάρρωσή του η οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, τον κρατά εκτός δράσης για 2-3 μήνες!

Ο Ισπανός, χωρίς να κατηγορήσει κάποιον ευθέως, ανέφερε στη συνέντευξη του ότι «…όλοι κάνουν λάθη…», ενώ τόνισε ότι συνεχίζει να εμπιστεύεται το ιατρικό team που τον εγχείρισε. Επιπλέον, δεν μετανιώνει για το ότι επιχείρησε τελικά να επιστρέψει στη δράση τόσο γρήγορα μετά το σοβαρό του τραυματισμό στην Jerez I.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά την πρώτη επέμβαση ακολουθήσαμε τις συμβουλές των γιατρών, οι οποίοι με καθησύχασαν για μια ενδεχόμενη επιστροφή και μια φυσιολογική συνέχεια. Όμως δεν ήρθαν έτσι τα πράγματα. Συνεχίζω να εμπιστεύομαι τον Dr. Mir και το επιτελείο του, άλλωστε όλοι κάνουμε λάθη. Τώρα είναι πιο προσεκτικοί». Δήλωσε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει:

«Χρειάζεται χρόνος για την ανάρρωση. Μιας και η χρονιά έχει χαθεί, είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψω όταν το σώμα μου το επιτρέψει. Η πλάκα που είχα δεν άντεξε τελικά, αλλά εκ του αποτελέσματος όλοι είναι εύκολο να κρίνουν. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα: αν μετά από ένα χειρουργείο στο πόδι οι γιατροί σας έλεγαν ότι μπορείτε να περπατήσετε χωρίς πατερίτσες, τι θα κάνατε; Ειδικά αν δοκιμάζατε και δεν πονούσατε. Δεν θα παίρνατε το ρίσκο; Το ίδιο ρίσκο πήρα κι εγώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Honda εν τω μεταξύ δείχνει χαμένη χωρίς τον Πρωταθλητή της, με εξαίρεση τις δυνατές εμφανίσεις του Takaaki Nakagami, με το Marc να τοποθετείται σχετικά:

«Πρώτος εγώ θα ήθελα μια πιο φιλική μοτοσυκλέτα που να μπορούν να την οδηγούν και άλλοι, μιας και όλοι μαζί δοκιμάζουμε νέα εξαρτήματα και όλοι κάνουμε τα ίδια σχόλια. Η Honda όμως είναι Honda. Ελπίζω τώρα να δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση ο Nakagami που ξέρω ότι κοιτάει τις τηλεμετρίες μου. Πάντα το έκανε, απλά τώρα του βγαίνει. Και οι άλλες Honda – και όχι μόνο ο αδερφός μου – δυσκολεύονται».

Τέλος, έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι θέλει να συμμετάσχει σε έναν τουλάχιστον αγώνα φέτος για να προετοιμαστεί για το 2021. Προς το τέλος του ακόλουθου βίντεο θα δείτε και την πτώση στον πρώτο εφετινό αγώνα της Jerez που στάθηκε αφορμή για τα επόμενα βάσανα του Marc Marquez.

Πηγή: Mgp.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης