του Νίκου Βιτσιλάκη

Μετά τους ινδούς, ένας ακόμα κατασκευαστής από την Ασία ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις. Η Loncin, αν δεν το γνωρίζετε ήδη,  δεν είναι μια τυχαία εταιρία αλλά ένας κινέζος κολοσσός στη βιομηχανία μοτοσυκλετών, που στον υπόλοιπο κόσμο έχει γίνει γνωστός από τη συνεργασία του με τη ΒΜW (o κινητήρας των G 650 είναι κατασκευής Loncin). 

Η Loncin, όπως φαίνεται, δεν κάνει τον κινέζο ​Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, αν και κακής ποιότητας από κινητό τηλέφωνο, μαρτυρούν την προετοιμασία τριών μοντέλων ξεχωριστών κατηγοριών, που όπως φαίνεται θα χρησιμοποιούν τον ίδιο κινητήρα, έναν δικύλινδρο σε σειρά 500cc που μοιάζει πολύ με αυτόν της σειράς Honda CB 500. Θα υπάρχουν εκδόσεις vintage, οn/off και naked, που πάνω κάτω θα μοιράζονται πλαίσιο, κινητήρα και φρένα και που θα διαφοροποιούνται στην εμφάνιση και στον χαρακτήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Loncin πάντως, κατασκευάζει ήδη έναν κινητήρα με τις παραπάνω προδιαγραφές, τον οποίο μάλιστα έχει δώσει και στην επίσης κινέζικη Motrac και που χρησιμοποιείται σε μοντέλο παραγωγής της τελευταίας. Πρόκειται για το MG 500, που ανήκει στην κατηγορία των μοτοσυκλετών τύπου adventure και που εμφανισιακά αντιγράφει με κυριολεκτικά αναίσχυντο τρόπο τη Ducati Multistrada!   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης