Τo νέο People One 150δυναμώνει τη γκάμα των scooter πόλης της Kymco, παράλληλα και την ενεργητική ασφάλεια με το δικάναλο ABS που διαθέτει.

Ο κινητήρας του έχει πλέον χωρητικότητα 150cc (από 125) και αποδίδει σχεδόν 1,5 ίππο παραπάνω, συνολικά 11Hp. Τροφοδοτείται από ηλεκτρονικό ψεκασμό τεχνολογίας DIS (Drop Injection System), που βελτιστοποιεί τις επιδόσεις μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές ρύπων και την κατανάλωση. Είναι αερόψυκτος, προδιαγραφών Euro4, με δύο βαλβίδες, οι 11 ίπποι αποδίδονται στις 7.000rpm και η ροπή των 10,7Nm στις 5.500rpm. Η ιστορία του People ξεκίνησε το 1998 και μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί στην Ευρώπη περισσότερες από 130.000 εκδόσεις του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μεγάλους τροχούς και πρακτικό επίπεδο πάτωμα αποτελεί ένα ιδανικό scooter πόλης, ανήκοντας σε μια νέα σχεδιαστική σχολή. Η αναπαυτική σέλα με το χαμηλό ύψος θα βολέψει αναβάτες κάθε αναστήματος ενώ η μεταφορά συνεπιβάτη ή/και αντικειμένων γίνεται εύκολα χάρη στα αναδιπλούμενα μαρσπιέ και στη μεγάλη σχάρα με τις εργονομικές χειρολαβές. Ο ανεφοδιασμός δεν απαιτεί κατέβασμα από τη σέλα, καθόσον η τάπα του ρεζερβουάρ είναι στην ποδιά. Όλα αυτά είναι στοιχεία που συμβάλλουν στην αύξηση της ευχρηστίας και της χρηστικότητας, στοιχεία απαραίτητα για ένα scooter πόλης που θέλει να σέβεται τον εαυτό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τετράχρονος κινητήρας του χρειάζεται μόλις ένα λίτρο καυσίμου για να καλύψει απόσταση 45 χιλιομέτρων, κάτι που σημαίνει πως με το 6λιτρο ρεζερβουάρ προσφέρει αυτονομία που κάλλιστα μπορεί να ξεπεράσει τα 250 χιλιόμετρα! Και επειδή το νέο People One θέλει να κάνει μεγάλη καριέρα, δείχνει να κατακτά το σεβασμό και όσων δίνουν μεγάλη σημασία στην εμφάνιση. Που αν μη τι άλλο, είναι σύγχρονη και αντανακλά Ευρωπαϊκό χαρακτήρα. Και όταν τα συνδυάζεις όλα, τότε οι πιθανότητες να πας μπροστά είναι πολύ μεγαλύτερες.


Βασικά χαρακτηριστικά People One 150i

·      Κεντρικό & πλαϊνό σταντ

·      Επίπεδο πάτωμα

·      Αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη

·      Σχάρα

·      Αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα

·      Ζάντες αλουμινίου

·      Δύο δισκόφρενα

·      Ρυθμιζόμενα αμορτισέρ

·      Πλήρης πίνακας οργάνων

·      Άγκιστρο αποσκευών

·      Δείκτης βενζίνης

·      Σινιάλο στη μεγάλα σκάλα των φώτων

·      Smart Lock κεντρικός διακόπτης πολλαπλών χρήσεων με αντικλεπτική προστασία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης