του Νίκου Βιτσιλάκη

Σε λίγες μέρες η Kymco θα παρουσιάσει στο Τόκιο το νέο της επαναστατικό ηλεκτρικό scooter, για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και τώρα, με ένα video teaser που ανέβασε η εταιρεία στο διαδίκτυο, μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη μικρή γεύση, ερμηνεύοντας τα μηνύματα που βγάζουν οι εικόνες. Αρχικά φαίνεται η πρόσοψη ενός scooter με φουτουριστικό σχεδιασμό και φωτιστικά σώματα LED, που προδίδει αστική έμφαση. Λογικό, αν σκεφτούμε ότι λίαν συντόμως πολλά αστικά κέντρα θα επιτρέπουν χρήση αποκλειστικά σε ηλεκτρικά οχήματα, κάτι που άλλωστε ήδη ισχύει στις μεγάλες πόλεις της Κίνας και το οποίο σαν γνήσιο ντόμινο αναμένεται να πάρει σβάρνα κι άλλες χώρες. Στη συνέχεια βλέπουμε μια συμπαθεστάτη νεαρά ύπαρξη να τοποθετεί στο scooter μια μπαταρία μικρών διαστάσεων, προφανώς για να μας δώσει να καταλάβουμε τη φιλοσοφία χρήσης του. Θα υπάρχουν προφανώς κέντρα ανταλλαγής μπαταριών, όπου ο αναβάτης θα μπορεί να δίνει τη δική του άδεια και να την αντικαθιστά με μία πλήρως φορτισμένη. Θα μπορεί επίσης ο ιδιοκτήτης απλώς να βγάζει την μπαταρία και να την παίρνει μαζί του προκειμένου να τη φορτίσει σε δικό του χώρο. 

Αυτά προς το παρόν, στις 22 Μαρτίου θα τα ξέρουμε όλα από πρώτο χέρι, καθώς θα είμαστε παρόντες στην παρουσίαση του μοντέλου, που θα γίνει μία μέρα πριν από τα επίσημα εγκαίνια του φημισμένου Tokyo Motor Show. Μείνετε συντονισμένοι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης