Είδαμε εδώ τις άγριες προθέσεις της Kymco για τη φετινή έκθεση του Μιλάνου, ωστόσο το υπόβαθρο της εταιρίας από την Ταϊβάν έχει και άλλες νέες ηλεκτρικές ειδήσεις να μας φέρει.

Αυτό προκύπτει από τη σύμπραξη της Kymco με την –όχι και τόσο γνωστή στα μέρη μας- 22 Μotors. Πρόκειται για Ινδό κατασκευαστή ηλεκτρικών scooter με μεγάλη τεχνογνωσία στον τομέα, κάτι που θα επεκτείνει τη γκάμα της Kymco και που παράλληλα θα της ανοίξει την είσοδο στην αγορά της Ινδίας. Μάλιστα, σκοπός των 2 εταιριών είναι μέσω της συνεργασίας τους να προκύψουν νέα ηλεκτρικά μοντέλα, που θα «ανεβαίνουν κατηγορία» δημιουργώντας όχι μόνο το υπόβαθρο και περισσότερα ηλεκτροκίνητα οχήματα, αλλά τις premium εκδοχές αυτών. ‘

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτο βήμα για την Kymco αποτέλεσε το σύστημα Ionex, το οποίο αν μη τι άλλο καινοτομεί σε πολλούς τομείς της δίτροχης ηλεκτροκίνησης με γνώμονα την περιβαλλοντική συνείδηση. Εύκολο στη χρήση και με απεριόριστη αυτονομία χάρη στις εναλλασσόμενες μπαταρίες του, βρίσκει το άλλο του «μισό» στο Flow. Το οποίο Flow είναι η πρόταση της 22 Motors με την τεχνολογική «καρδιά» του Ionex. Προφανώς η εκδοχή της Kymco θα είναι η πιο premium, με εκείνη της 22 Motors να είναι στον οικονομικό αντίποδα. Ωστόσο μην ξεχνάτε πως ακόμα μιλάμε για την ινδική αγορά, που βέβαια δεν πρέπει να ξεχνούμε πως είναι και η μεγαλύτερη στον πλανήτη από άποψη αριθμών.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως το ηλεκτρικό παιχνίδι σοβαρεύει, μιας και στο χορό πλέον μπαίνουν οι μεγάλες αγορές των εκατομμυρίων αναβατών της Ανατολής. Και από το χορό θα έρθουν και οι πιο αναβαθμισμένες προτάσεις, όπως πιθανότατα θα είναι το Super Nex, την αποκάλυψη του οποίου θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης